Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Μαίρη Χρονοπούλου: NEO MHNYMA μέσω Instagram – “Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη”


 Η Μαίρη Χρονοπούλου κόλλησε κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 16/7. Η αγαπημένη ηθοποιός που είχε γενέθλια χθες, πέρασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα αποκομμένη από τους υπόλοιπους και σε απομόνωση στο σπίτι της. Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram αναφέρθηκε στους λίγους ανθρώπους που έχει στο πλευρό της αλλά και στα εγκάρδια μηνύματα που δέχθηκε μετά το δημοσίευμα της Espresso.

“Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι περιστοιχισμένοι από οικογένειες. Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη. Εκτός από 2 αγαπημένες ξαδερφούλες. Τελικά όμως, πιστεύω πως κανείς δεν άκουσε τη φωνή του «αίματος» ποτέ! Έτσι, νιώθω ότι τελικά έχω μια τεράστια (!) οικογένεια. Αυτή των κοντινών μου φίλων κι αυτή των χιλιάδων φίλων που δεν γνωρίζω. Είναι συγκινητική η συμπαράσταση ανθρώπων που δεν συναντηθήκαμε ποτέ, μα που τα ολόθερμα μηνύματά τους -και οι ευχές τους- με έκαναν να νιώσω ότι έχω την πιο πολυμελή οικογένεια. Άγνωστες φίλες και άγνωστοι φίλοι, ευχαριστώ! Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Όλα γίναν ευκολότερα χάρη σε σας. Φιλική espresso με κάνεις να νιώθω ότι έχω ένα ιδιωτικό έντυπο. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Η αναρρώνουσα Μαιρούλα σας” έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μαίρη Χρονοπούλου: “Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα” – Όσα είπε στην Espresso το Σάββατο

“Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι” αναφέρει.

 

“Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου. Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά” πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις