Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Έλενα Κρεμλίδου: Το ξέσπασμά της για το NEO POZ BINTEO που κυκλοφορεί – “Δεν ντρέπεστε;”


 Η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην εκδικητική πορνογραφία, με αφορμή ένα “ροζ” βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor για ακόμη μία φορά μίλησε για το θέμα του revenge porn, αλλά και στο πόσο μπορεί να στιγματίσει τα πρόσωπα που φαίνονται σε τέτοια βίντεο. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που φαίνεται να κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες σε «ροζ» σελίδες. Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι φαίνεται η ίδια στο επίμαχο υλικό.

Η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει και για τη δική της εμπειρία από τη διαρροή προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο, ξεκαθάρισε ότι δεν εμφανίζεται η ίδια στο εν λόγω βίντεο. Ενώ, στη συνέχεια έκανε μια σειρά από στόρι, στα οποία φαίνεται να τονίζει την προβληματική αυτή συμπεριφορά και να προσπαθεί να μιλήσει για ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, αυτό της εκδικητικής πορνογραφίας.

Σε ένα από τα story της, η Έλενα Κρεμλίδου υποστηρίζει:

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ…μαι; Τι θα κερδίσετε; Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα»

Στη συνέχεια, η Έλενα Κρεμλίδου εξήγησε μέσα από το Instagram ότι μίλησε ανοιχτά για το επίμαχο βίντεο προκειμένου να δώσει δύναμη σε άλλα κορίτσια, που είναι θύματα του revenge porn. Μεταξύ άλλων έγραψε:

«Δεν έχετε να ντρέπεστε για την επιλογή σας να κάνετε σεξ, η ντροπή θα έπρεπε να πηγαίνει πακέτο με τον άνθρωπο που μοιράζεται αυτές τις στιγμές παρά τη συγκατάθεσή σας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις