Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Τέλος οι «έμποροι όπλων» στην Ουκρανία: Οι ξένοι προμηθευτές ήταν ο στόχος της Pωσίας στην πυραυλική επίθεση στη Bίνιτσα


 Τελικά η πυραυλική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων στην Βίνιτσα είχε στόχο τοςυ “έμπορους όλων” που πλέον έχουν συγκεντρωθεί μαζικά στην Ουκρανία υπό τις ευλογίες του Β.Ζελένσκι έχοντας στόχο τον πακτωλό των δισεκατομμυρίων που η Δύση στέλνει στο Κίεβο για την προμήθεια όπλων (που πολλά ήδη κάνουν τον γύρο της ‘μαύρης αγοράς’).

Στις 14 Ιουλίου, το ρωσικό ναυτικό με πυραύλους Kalibr υψηλής ακρίβειας επιτέθηκε στο κτίριο της φρουράς αξιωματικών στην ουκρανική πόλη Βίνιτσα και σκότωσε εκπροσώπους ξένων προμηθευτών όπλων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. 

Αυτό αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Τα μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν νωρίτερα πλάνα από την εκτόξευση αυτών των πυραύλων. Την ώρα της επίθεσης γίνονταν σύσκεψη στο κτίριο της φρουράς αξιωματικών, εξήγησε το υπουργείο Άμυνας.

Στις 14 Ιουλίου, ο Ευγένι Βαργκάνοφ, ανώτερος σύμβουλος της ρωσικής μόνιμης αποστολής στον ΟΗΕ , δήλωσε επίσης ότι το χτύπημα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων (AF) στη Βίνιτσα στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε σε δομή του ουκρανικού στρατού.

Τα ρωσικά πλήγματα δείχνουν ότι η πληροφόρηση που έχουν ακόμα και σε επίπεδο συγκεντρώσεων και συναντήσεων είναι ακριβής και έγκυρη ενώ τα όπλα ακριβείας που κάνουν χρήση για την εξολόθρευση τέτοιου είδους απειλών βρίσκονται σε πλήρη αφθονία.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης από την κορβέτα του ρωσικού ναυτικού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις