Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

TO NEO «σχέδιο» του Κ.Μητσοτάκη μετά την επιβολή των κυρώσεων στην Ρωσία: Έρχεται συσκότιση στους ελληνικούς δρόμους!


 Καταστάσεις απείρου κάλλους αναμένεται να ζήσει για ακόμα μία φορά η κοινωνία καθώς η απόλυτη δέσμευση του Κ.Μητσοτάκη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα φέρει το… σβήσιμο των φώτων στην Ελλάδα!

Έτσι συνεχίζει το ανελέητο σφυροκόπημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα σχέδιο που θα πλήξει τους Έλληνες.

Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας για τα όσα σχεδιάζουν στην κυβέρνηση από το Φθινόπωρο για να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις στο ρεύμα τα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα δείχνουν τα δύσκολα που έρχονται.

Το σχέδιο περιλαμβάνει πρόγραμμα συσκοτίσεις στους δημόσιους χώρους, σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, σε αξιοθέατα, ενώ μπαίνει στο τραπέζι και το σχέδιο παροχής ρεύματος με δελτίο στα νοικοκυριά!

Με απλά λόγια, ακόμα και στους δημόσιους δρόμους θα υπάρξουν περικοπές στον φωτισμό! Θα κλείνει μία ανά δέκα λάμπες! Αναμένουμε να δούμε κατά πόσον θα σκοτεινιάσει και η Ακρόπολη…

Εννοείται ότι το πρόγραμμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης πάει στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει καθώς τα ορυχεία και τα εργοστάσια δεν είναι διακόπτες αλλά θέλουν προγραμματισμό.

Ο Έλληνας έχει φτωχύνει. Η μικρομεσαία επιχείρηση έχει καταστραφεί και  ο πληθωρισμός καλπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις