Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Θαλάσσια λιοντάρια εναντίον τουριστών: To viral video σε παραλία του Σαν Nτιέγκο


 Ένα νέο βίντεο με θαλάσσια λιοντάρια να κυνηγούν ανθρώπους από την παραλία στο La Jolla Cove του Σαν Ντιέγκο έγινε viral. Το βίντεο που δημοσιεύθηκε αρχικά στο  TikTok προκαλεί πολλά γέλια και αστεία σχόλια, αλλά επίσης εγείρει ανησυχίες για το πόσο κοντά φτάνουν οι άνθρωποι σε φώκιες και θαλάσσια λιοντάρια.

Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού NBC 7 μίλησε με την γυναίκα που τράβηξε το viral βίντεο.

«Άρχισα να καταγράφω γιατί ήταν πραγματικά αστείο να παρακολουθώ αυτές τις στιγμές. Έβλεπα όλους αυτούς τους τουρίστες να παρασύρονται από αυτά τα γιγάντια θαλάσσια λιοντάρια», περιέγραψε η Charlianne Yeyna. Επισκεπτόταν την Παρασκευή τη La Jolla όταν παρατήρησε ότι οι άνθρωποι πλησίαζαν πολύ τα θαλάσσια λιοντάρια.


«Τα θαλάσσια λιοντάρια κοιμόντουσαν και ήταν απλά ήρεμα στην παραλία. Οι τουρίστες και συγκεκριμένα μια γυναίκα έφτασε πολύ κοντά τους, περίπου 4 πόδια μακριά, και προσπαθούσε να το τραβήξει μια φωτογραφία από κοντά, και μόλις ξύπνησε, τότε άρχισε να κυνηγά τους πάντες», είπε η Yeyna.

Το viral βίντεο δείχνει δύο θαλάσσια λιοντάρια να κυνηγούν τον κόσμο από τη μια πλευρά της ακτής και μετά να βουτούν πίσω στον ωκεανό, μακριά από τους ανθρώπους.

Η Yeyna ανέφερε ότι ανησυχούσε για την ασφάλεια των τουριστών. Είδε πολλές πινακίδες αναρτημένες που προειδοποιούσαν τους επισκέπτες να δώσουν το χώρο τους στις φώκιες και στα θαλάσσια λιοντάρια επειδή είναι άγρια ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις