Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Ελληνικά πληρώματα της Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ σηκώνουν ελληνική σημαία σε TOMA ΒΜΡ-1 και καταστρέφουν άλλα ουκρανικά

 Οι ομογενείς μαχητές σώζουν τη τιμή της Ελλάδας

Tην στιγμή που οι πληροφορίες για μεταφορά των ελληνικών ΤΟΜΑ BMP-1 από τα νησιά του Ανατολικού Aιγαίου αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες και μιλούν

για πρώτες μονάδες που φορτώθηκαν σε πλοίο με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, στην Ουκρανία εμφανίστηκε ΤΟΜΑ BMP-1 ρωσόφωνων με… ελληνική σημαία να κυματίζει περήφανα στον πυργίσκο του ΤΟΜΑ!

Τι έχει συμβεί; Στους ρωσόφωνους έχουν ενταχθεί εκατοντάδες Έλληνες της Κριμαίας, της Χερσώνας και ειδικά της Μαριούπολης, οι οποίοι υπέφεραν δεινά από το καθεστώς Ζελένσκι.

Από την αργή της εξέγερσης του 2014 οι Έλληνες είχαν στηρίξει τους ρωσόφωνους και για τον λόγο αυτό ο Ζελένσκι απαγόρευσε την ελληνική γλώσσα και την εξαίρεσε από τις επίσημες γλώσσες της Ουκρανίας.

Τώρα οι Έλληνες μαχητές δίνουν την δική τους απάντηση με τα BMP-1 στα οποία υψώνουν την ελληνική σημαία όπως έχουν το δικαίωμα οι εθνότητες της ρωσικής ομοσπονδίας να σηκώνουν τις εθνικές τους σημαίες στα όπλα τους.

Δείτε:

Στον αντίποδα ένα ουκρανικό μαχητικό όχημα πεζικού ίδιου τύπου ΒΜΡ-1 των Ουκρανών καταστράφηκε κοντά στο χωριό Borovskoye, έναν οικισμό αστικού τύπου στο Sievierodoοnetsk Raion στην περιφέρεια Luhansk της ανατολικής Ουκρανίας.

Στην επάνω φωτογραφία μέλος της Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ, ποζάρει υπερήφανος μετά την καταστροφή του ουκρανικού ΤΟΜΑ. Την ίδια τύχη θα έχουν και τα ελληνικά BMP-1 που αφήνουν αποπλισμένο το Ανατολικό Αιγαίο για  να ενισχύσουν το στράτευμα του Ζελέσνκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις