Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

“Πάρτι” στο twitter με το πρωτοσέλιδο για… τους Iron Maiden και τη φωτιά στην Πεντέλη


 Χαμός και άγριο τρολάρισμα στο Twitter για την μεγάλη “δημοσιογραφική αποκάλυψη” που έκανε η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” σχετικά με την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη. Με σημερινό της πρωτοσέλιδο που ξεπερνά κάθε φαντασία η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι για τη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη φταίνε… οι Iron Maiden και η συναυλία που έκαναν στο ΟΑΚΑ.

Το σενάριο συνωμοσιολογίας συνοδεύεται μάλιστα και με “τρανταχτά επιχειρήματα”, “ντοκουμέντα” και “εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ” καθώς, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα το ίδιο είχε συμβεί και με την συναυλία που είχε κάνει το ίδιο συγκρότημα στη Μαλακάσα το 2018! Τρεις ημέρες μετά ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι, επισημαίνεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

“Μας έκαψαν Σατανάδες” είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος. “Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο «θηρίο 666»”, γράφει ακόμα η “Ελεύθερη Ώρα” και προσθέτει: “50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη”.

Η εφημερίδα καλεί μάλιστα τον Αρχιεπίσκοπο… να κάνει λιτανεία για “να μας λυπηθεί η Παναγία μας”

.Όπως ήταν αναμενόμενο, το ψεκασμένο “ρεπορτάζ” της “Ελεύθερης Ώρας” έχει γίνει trend στο Twitter με τους χρήστες να κάνουν “πάρτι” με τα σχόλιά τους για τις… αποκαλύψεις φωτιά.

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

Ελεύθερη Ώρα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις