Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Της ... ΚΟΛΑΣΕΩΣ στην ΕΥΠ...!!!

 


Ιδού οι αποδείξεις κ. Ντογιάκο! Αυτά είναι τα μηνύματα του “Predator” που έστειλαν για να παγιδεύσουν την πράκτορα της ΕΥΠ – μηνύτρια του π. διοικητή Ρουμπάτη που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Ποιος είχε συμφέρον;

 

Της παρακολούθησης το κάγκελο…

Σ’ αυτό το γαϊτανάκι είναι όλοι τους χωμένοι στο βόθρο… και οι νυν και οι πρώην κυβερνώντες…

Πολιτική σε σήψη… κοινωνία σε σήψη και οι γαμψομύτηδες, έχουν στήσει γλέντι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Μην χαλάτε τα μασκοφορεμένα μπάνια του λαού και την φραπεδιά του…

 

Του Άρη Σπίνου
 

Μετά την επιστολή-φωτιά που δημοσιοποίησε το edolio5 την οποία πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, το οποίο μετατάχθηκε παρανόμως στην ΕΛ.ΑΣ. από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και έχει απευθύνει στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου, εκθέτοντας το σύνολο των ψευδών που η Ν.Δ. και ο Πρωθυπουργός προσωπικά έχει ξεστομίσει προς τον ελληνικό λαό, για τον πραγματικό χαρακτήρα της ΕΥΠ επί διοικήσεως Π. Κοντολέοντα, ένα ακόμη ντοκουμέντο – φωτιά αποκαλύπτει σήμερα το edolio5.

Συγκεκριμένα, πρώην υπάλληλοι της ΕΥΠ, οι οποίοι αφού χαρακτηρίσθηκαν «ανεπιθύμητοι», μετατάχθηκαν από την Διοίκηση του Μητσοτάκη στην ΕΛ.ΑΣ. εν μία νυκτί, έχοντας απωλέσει την επιχειρησιακή τους ιδιότητα και τελώντας σε θέσεις-ψυγεία διοικητικών/γραμματειακών καθηκόντων, καταγγέλλουν απόπειρα παγίδευσης των προσωπικών τους τηλεφωνικών συσκευών, με μηνύματα από άγνωστους αποστολείς, τα οποία εμπεριείχαν συνδέσμους (links), που επιτρέπουν σε κακόβουλα λογισμικά να υποκλέψουν το σύνολο των αρχείων και επικοινωνιών της παγιδευμένης συσκευής!

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μεταξύ των υπαλλήλων που βρέθηκαν στο στόχαστρο αυτών που τελικά έχουν προμηθευτεί το κακόβουλο λογισμικό είναι και η επιχειρησιακή υπάλληλος η οποία έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Ρουμπάτη, για σεξουαλική παρενόχληση, όπου το edolio5 έχει ασχοληθεί με σχετικό ρεπορτάζ. 

Η υπόθεση αυτή παραμένει ακόμη στα χέρια κάποιου εισαγγελέα χωρίς καμία εξέλιξη και κοντά στην παραγραφή!
Σε πρώτη φάση, η μηνύτρια έλαβε στο προσωπικό της κινητό ένα μήνυμα κάπως… απειλητικό.

Εν συνεχεία και προφανώς επειδή δεν έπεσε στην παγίδα να ανοίξει τον σύνδεσμο, έλαβε ένα μήνυμα από μία υποτιθέμενη ομάδα με την επωνυμία “METOOGREECE”, το οποίο ήταν ευχαριστήριο για την ανάδειξη της υπόθεσής της.

Και εδώ έρχονται 3 αμείλικτα ερωτήματα που ο κοινός νους δεν γίνεται να μην θέσει:

Πρώτον: Ποιος γνώριζε τα πραγματικά στοιχεία της μηνύτριας  ώστε να της απευθυνθεί;

Δεύτερον: Ποιος γνώριζε το προσωπικό κινητό της αφού ήταν απόρρητο;

Τρίτον: Ποιος είχε ενοχληθεί από την κατάθεση της μήνυσης ώστε να προβεί σε αυτού του είδους την αναγκαία παρακολούθηση; 


Η μεταχείριση της υπαλλήλου από την Διοίκηση ΕΥΠ αλλά και συναδέλφων της που είχαν την ίδια τύχη, δηλαδή απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους και εξορίσθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., έχοντας επίσης λάβει μηνύματα παγίδες στα κινητά τους, δείχνει προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Ο Predator είναι ήδη εδώ… χωρίς εξαιρέσεις;
Είναι προφανές ότι η εισαγγελική έρευνα του κ. Ισίδωρου Ντογιάκου θα πρέπει να συμπεριλάβει και τους υπάλληλους της ΕΥΠ που δέχθηκαν τέτοιου είδους μηνύματα που σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι περισσότεροι από 12.
 

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.