Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Χαλκιδική: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 15χρονου


 Πνιγμό «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή ως αιτία θανάτου για τον 15χρονο στη Χαλκιδική που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στα Νέα Φλογητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η νεκροψία – νεκροτομή από την αρμόδια ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα για τα αίτια του θανάτου «έδειξαν» πνιγμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και ιστολογικές εξετάσεις στο αγόρι, με την οικογένειά του να εκφράζει την επιθυμία να βρει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο 15χρονος βρέθηκε στα Νέα Φλογητά μαζί με φίλους του, όταν ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται την ώρα που βρισκόταν στη θάλασσα.

Η παρέα του έφηβου θεώρησε αρχικά ότι έκανε κάποιο αστείο, ωστόσο λεπτά αργότερα συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τελικά, ο 15χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις