Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Πανικός σε πτήση από Λάρνακα: 30χρονη γδύθηκε και προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας «Allahu Akbar»

 


Πανικός σε πτήση από τη Λάρνακα με προορισμό το Μάντσεστερ την Τρίτη 9 Αυγούστου. Μια 30χρονη, η οποία άφησε να εννοηθεί ότι έχει μαζί της εκρηκτικά, γδύθηκε, άρχισε να τρέχει γυμνή μέσα στο αεροπλάνο και προσπάθησε να «μπουκάρει» δύο φορές στο πιλοτήριο, φωνάζοντας «Allahu Akbar».

Σύμφωνα με την Dailymail, τρόμος και χάος επικράτησε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο 35χρονος Phillip O ‘ Brien ήταν ένας από τους επιβάτες όταν η συγκεκριμένη γυναίκα προκάλεσε αναστάτωση.

Η 30χρονη υπανισσόταν ότι είχε εκρηκτικά στο αεροσκάφος και ρωτούσε τα παιδιά με τα οποία ήταν μαζί, «εάν ήταν έτοιμα να πεθάνουν».

Είπε επίσης στους επιβάτες και το πλήρωμα που ήταν τρομοκρατημένοι, ότι οι γονείς της ήταν μέλη του ISIS.

Ο O’Brien, που ταξίδευε μαζί με έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά ηλικίας από οκτώ έως 14 ετών, δήλωσε:

«Όταν η γυναίκα πήγε ξανά στο πιλοτήριο πήρα τον έλεγχο, την έριξα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι».

Ο κ. O ‘Brien είπε ότι ρώτησε τη γυναίκα γιατί έλεγε τέτοια πράγματα και εκείνη απάντησε: «Αν δεν το έκανα, θα γινόταν έκρηξη και όλοι θα πέθαιναν».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πτήση εκτράπηκε προς το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισιού νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις