Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Σκιάθος: Προφυλακιστέος ο 39χρονος υποπυραγός για παιδική πορνογραφία


 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος υποπυραγός του αεροδρομίου Σκιάθου, ο οποίος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία το πρωί της Κυριακής.

Μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του. Ο ίδιος, σύμφωνα με το gegonota.news, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η συνήγορος του κατηγορουμένου κ. Πένυ Μαρκοπούλου, η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά μόνο 2-3 φωτογραφίες οι οποίες δικαιολογούνται, δηλαδή δεν τραβήχτηκαν με σκοπό την παραγωγή πορνογραφικού υλικού.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι ο πελάτης της θα καταθέσει αίτηση προσβολής της απόφασης για προσωρινή κράτηση.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, καθώς πρόκειται για ένα ενδεχόμενο το οποίο εξετάζεται.

Σημειώνεται ότι η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του. Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

Σκιάθος: «Χειραγωγούσε τα παιδιά, η 12χρονη κόρη μου είναι ερωτευμένη», λέει η σύντροφός του

Ο 39χρονος υποπυραγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η 32χρονη σύντροφός του που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, μετά την  παρότρυνση μιας φίλης της,  σοκάρει με την κατάθεσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε πως χειραγωγούσε τα παιδιά της και η 12χρονη κόρη της είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο 39χρονος υποπυραγός συνελήφθη μετά την καταγγελία της συντρόφου του με την οποία διατηρεί δεσμό λίγων μηνών, η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 10 και 12χρόνων. Τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεψε στο σπίτι όπου διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της και ειδικότερα δύο φωτογραφίες όπου το παιδί κοιμάται με καλοκαιρινές πιζάμες. Η μια φωτογραφία είχε εστιάσει στα οπίσθια του παιδιού. Βρέθηκαν και αποθηκευμένες φωτογραφίες από το instagram όπου δύο κοριτσάκια αγκαλιάζονται αλλά είναι ντυμένα, αλλά και φωτογραφίες από νέες γυναίκες.

Η 32χρονη φωτογράφισε από  το δικό της κινητό τις φωτογραφίες της 10χρονης που βρίσκονταν στο κινητό του συντρόφου της και ζήτησε εξηγήσεις. Πριν όμως συμβεί αυτό διέγραψε τις φωτογραφίες του παιδιού από το κινητό του. Η ίδια  ανέφερε και στην αστυνομία πως η 10χρονη πριν λίγες ημέρες της είχε πει ότι ο υποπυραγός , την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί.

Ο υποπυραγός λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον όταν εκείνη ζητούσε επάνω στον καβγά εξηγήσεις, και τον έδιωξε από το σπίτι. Το πρωί η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του.

Στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου βρέθηκε υλικό από επώνυμες γυναίκες, οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες είχε ζητήσει και είχε λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.

Επίσης, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και ενός κοριτσιού 8 ετών.

Το σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας φέρεται να είναι δυο φωτογραφίες του 10χρονου παιδιού την ώρα που κοιμάται.

Οι έρευνες εστιάζονται στο κινητό και τον υπολογιστή του, ενώ και τα δύο παιδιά της 32χρονης μητέρας θα εξετασθούν από ψυχολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις