Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Ρωσία: «AYTH EINAI H δολοφόνος της Ντούγκινα» – Βίντεο από την FSB με τις κινήσεις της ύποπτης

 

Βίντεο με την φερόμενη ως δράστιδα της δολοφονίας της κόρης του Αλεξάντρ Ντούγκιν, της Ντάρια Ντούγκινα, ο πατέρας της οποίας είναι  ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB), η οποία διαδέχτηκε τη διαβόητη Κα Γκε Μπε.

Το βίντεο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η 43χρονη Ουκρανή Νατάλια Βοβκ μπήκε  στη Ρωσία, έμεινε στο ίδιο οίκημα με το θύμα και, αφού ολοκλήρωσε την επιχείρησή της έφυγε για την Εσθονία.

Αρχικά, φαίνεται ότι η Βοβκ ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια ελέγχου. Τα μαλλιά της είναι ξανθά. Αργότερα, μπήκε στον χώρο που έμενε η Ντούγκινα ως μελαχρινή, ενώ κατά την αποχώρησή της από τη Ρωσία, είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών που είχε όταν μπήκε στη Ρωσία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:19

Η δημοσιογράφος  Ντάρια Ντούγκινα σκοτώθηκε ο βράδυ της 20ης Αυγούστου, οδηγώντας  ένα αυτοκίνητο που εξερράγη σε αυτοκινητόδρομο στην ευρύτερη περιοχή περιοχής της Μόσχας. Η FSB αμέσως κατηγόρησε την Ουκρανία. Αργότερα ανακοίνωσε ότι το έγκλημα διέπραξε  η Ναταλία Βοβκ η οποία είχε εισέλθει στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με τη 12χρονη κόρη της, και είχε νοικιάσει διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο ζούσε η Ντούγκινα.

Πάντα σύμφωνα με την FSB, η Βοβκ ακολουθούσε το θύμα της,  με ένα Mini Cooper, στο οποίο άλλαξε τρεις φορές αριθμούς.  Σύμφωνα με την ρωσική υπηρεσία, το  αυτοκίνητο έχει ήδη πωληθεί στην Ουκρανία, με ουκρανικές πινακίδες, μέσα από μία ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις