Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Eτσι δολοφονούν τους εβραίους οι... εβραίοι σιωνιστές ραβίνοι τους... Kαι στην κορυφή ο Σόρος...


 Ο Τζωρτζ Σόρος διαχειρίζεται την εκστρατεία m-volιασμού στην εβραϊκή κοινότητα της Βαλτιμόρης

«Με τον καιρό, όταν συνεχίζεις να λες το μήνυμα ξανά και ξανά, τελικά αρχίζουν να συμφωνούν»

Ο ΟΥΚΡΑΝΟΠΟΛΩΝΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΟΡΟΣ, και η δήλωσή του το 1979, επιβεβαιώνει πως γι αυτόν δεν αρκεί μόνον να να καταστρέψει τις ΗΠΑ, αλλά και τους απλούς εβραίους που ζουν σ’ αυτές…

Και μην σας εκπλήσσει η στάση των ραβίνων έναντι των εβραίων…

Επαναλαμβάνουν ότι έκαναν και την περίοδο του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ…

ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Άλλο απλός εβραίος, και άλλο Ασκενάζι και Σεφραδίτης εβραίος…

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ένα βίντεο (https://americasfrontlinenews.com/post/leaderless-jewish-baltimore-residents-bewail-vaccine-injuries-as-rabbis-maintain-silence) που κυκλοφόρησε πέρυσι μεταξύ της Ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας της Βαλτιμόρης παρουσίαζε οκτώ εξέχοντες ραβίνους που χρησιμοποιούν τη σημαντική ραβινική τους επιρροή για να πείσουν το ποίμνιό τους να «m-volιαστεί» κατά του COVID-19.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ωστόσο, γίνεται σαφές στο βίντεο ότι οι ραβίνοι είχαν κάνει ελάχιστη, έως καθόλου, έρευνα για τις ενέσεις. Οι πνευματικοί ηγέτες έκαναν ισχυρισμούς όπως «το 100% των ανθρώπων που πέθαναν στο Μέριλαντ ήταν αν-m-volίαστοι» και διαβεβαίωναν την κοινότητα ότι οι ενέσεις δεν επηρεάζουν αρνητικά τη γονιμότητα.

Πλήθος Εβραίων κατοίκων συνέρρεε στους m-volιαστικους χώρους κατόπιν εντολής των θρησκευτικών ηγετών τους, σύμφωνα με τη μακροχρόνια εβραϊκή παράδοση και τον νόμο που υποστηρίζει τη ραβινική εξουσία.

Οι ραβίνοι σιωπούν για τις ενέσεις, ακόμη και μετά από μια μελέτη από ομοτίμους (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/andr.13209 ) από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ τον Ιούνιο που διαπίστωσε ότι το m-volιο επηρεάζει αρνητικά την ανδρική γονιμότητα για περίπου πέντε μήνες μετά τον m-volιασμό.

Δεν αναφέρθηκαν σε μια μελέτη (https://americasfrontlinenews.com/post/new-study-shows-25percent-increase-in-cardiovascular-event-during-vaccine-rollout)
του Μαΐου από το MIT, η οποία βρήκε μια αύξηση 25% στα καρδιακά συμβάντα σε άτομα κάτω των 40 ετών, που ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ με το M-VOLIO. Επίσης, δεν εξέτασαν δεδομένα

(https://americasfrontlinenews.com/post/several-countries-see-reduction-in-births-9-months-after-covid-injections/preview) που δείχνουν ότι τα m-volια κατά του COVID δημιουργούν 16 φορές περισσότερες αναφορές αποβολών σε σύγκριση με το m-volιο της γρίπης και ότι το ποσοστό θνησιγένειας, αποβολών και αμβλώσεων (SBMA) μεταξύ των m-volιασμένων γυναικών είναι σχεδόν 34% υψηλότερο από το ποσοστό των μη m-volιασμένων γυναικών.

Αλλά το βίντεο δεν το έκαναν οι ραβίνοι. Ο εγκέφαλος πίσω από την πρωτοβουλία, σύμφωνα με το America’s Frontline News, είναι μια γυναίκα που ονομάζεται Laura Kurcfeld.

Αντί να πει «Λατίνα», η Kurcfeld χρησιμοποιεί τον όρο «Latinx», μια ρατσιστική ταμπέλα που επιβάλλεται στις ισπανικές κοινότητες από τους παγκοσμιοποιητές, παρόλο που οι περισσότεροι Ισπανόφωνοι βρίσκουν τον όρο προσβλητικό (https://www.politico.com/news/2021/12/06/hispanic-voters-latinx-term-523776).

Η Kurcfeld, η οποία εμφανίζεται ως Ορθόδοξη Εβραία, είναι η κύρια συντονίστρια m-volιασμών για την εβραϊκή κοινότητα της Βαλτιμόρης. Καθήκον της είναι να m-volιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους Εβραίους, κάτι που έχει κάνει μέσω διαφόρων εκστρατειών μάρκετινγκ.

Μερικές από αυτές τις εκστρατείες μάρκετινγκ περιελάμβαναν τη βοήθεια πνευματικών ηγετών, συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστών των ραβινών και των συναγωγών, κάτι που οδήγησε στο βίντεο των ραβίνων.

Η Kurcfeld ηγήθηκε επίσης μιας ομάδας πέντε ευαγγελιστών m-volίων, που ονομάζονταν «πρεσβευτές ομοτίμων m-volίων», και είχαν επιφορτιστεί με το καθήκον να πείσουν τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας να λάβουν τις βολές.

Όπως είπε σε μια ηχογράφηση του Zoom που έλαβε το America’s Frontline News, η Kurcfeld επέλεξε «ανθρώπους που μοιάζουν με εμένα» – ανθρώπους που μοιάζουν με άλλους Εβραίους, ώστε να μπορούν να τους παρασύρουν καλύτερα προς την ένεση.

Αυτοί οι πρεσβευτές θα εμφανίζονταν σε εμπορικά κέντρα, σχολεία και αναδυόμενες κλινικές σε διάφορα hotspots γύρω από την εβραϊκή κοινότητα, όπως το Jewish Community Center (JCC) και το Seven Mile Market. Πλησίαζαν τους Ορθόδοξους Εβραίους και άρχιζαν μια συζήτηση για τα m-volια, τα οποία τους υπόσχονταν ότι ήταν απολύτως ασφαλή. Προσέγγιζαν ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προωθούσαν τα m-volια μέσω καταλόγων email.

Ακόμη και στην προσωπική τους ζωή, η Kurcfeld και η ομάδα των ευαγγελιστών της θα κήρυτταν το m-volιο κατά του COVID-19 όπου κι αν πήγαιναν – στο σχολείο, στο ραντεβού με έναν γιατρό, στο μανικιούρ.

Όσοι συμφωνούσαν να κάνουν την ένεση λάμβαναν μια δωροκάρτα για τα Dunkin’ Donuts αξίας $10, από την οποία την μισή χορηγούσαν τα Dunkin’ Donuts.

Το άλλο μισό χρηματοδοτήθηκε από την VALUE (Vaccine Acceptance & Access Lives in Unity, Engagement & Education) (https://www.bmorevaxxed.org/ambassador-providers/).

Η VALUE Baltimore, μια πρωτοβουλία της BMoreVaxxed, είναι ο χειριστής της Kurcfeld, που διοχετεύει χρήματα από την πόλη της Βαλτιμόρης και άλλα δημόσια ιδρύματα για να χρηματοδοτήσει τις εκστρατείες m-volίων της Kurcfeld.

Αλλά η VALUE, μέσω του BMoreVaxxed, λαμβάνει χρήματα και από άλλες πηγές, όπως το ROCKEFELLER CENTER και το OPEN SOCIETY INSTITUTE (OSI), το ίδρυμα που δημιουργήθηκε και του οποίου προεδρεύει ο GEORGE SOROS.

«Το BmoreVaxxed.org και τα κανάλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργήθηκαν από την Baltimore Equitable Vaccine Initiative (BEVI) για να βοηθήσουν στην κοινοποίηση ακριβών, ελκυστικών μηνυμάτων για να ενθαρρύνουν όλους τους κατοίκους της πόλης της Βαλτιμόρης να m-volιαστούν», λέει ο ιστότοπος του BMoreVaxxed.org.

«Το BEVI είναι μια συνεργασία μεταξύ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ROCKEFELLER και των ενδιαφερόμενων μερών που εδρεύουν στη Βαλτιμόρη και έχει εδραιωθεί από την OSI-Baltimore για τη διασφάλιση της δίκαιης διανομής των m-volίων στην πόλη της Βαλτιμόρης».

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του οργανισμού φιλοξενείται από το ίδρυμα του Τζωρτζ Σόρος: bmorevaxxed@opensocietyfoundations.org.

Με τα χρήματα που χορηγήθηκαν από τον Τζωρτζ Σόρος και το Κέντρο Ροκφέλερ, η Kurcfeld μπόρεσε να δημιουργήσει επιθετικές εκστρατείες σχεδιασμένες να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Εβραίους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, να υποταχθούν στον πειραματικό βιολογικό παράγοντα.

Πράγματι, η Kurcfeld λέει στην ηχογράφηση του Zoom ότι είναι «λυπηρό» που οι γονείς πιστεύουν ότι «έχουν επιλογή» αν θα κάνουν ή όχι την ένεση στα παιδιά τους και να συμβουλεύονται διάφορες πηγές.

Δείτε τα βίντεο στην ξενόγλωσση πηγή

Η Kurcfeld είπε ότι ρώτησε έναν παιδίατρο γιατί ορισμένοι άνθρωποι που συνήθως εμπιστεύονται τους γιατρούς τους αρνούνται να m-volιάσουν τα παιδιά τους, παρά τη συμβουλή του γιατρού τους.

«Με τα m-volια για τον COVID, δεν είναι απαραίτητο», είπε. «Και αισθάνονται ότι μπορούν να έχουν περισσότερες επιλογές για να αποφασίσουν αργότερα και να ακούσουν περισσότερες πηγές από τον γιατρό τους. Είναι λυπηρό, θα πιστεύατε ότι θα εμπιστεύονταν τους γιατρούς τους».

«Το θέμα είναι ότι έχουν την επιλογή να ακούσουν ή να μην ακούσουν», πρόσθεσε.

Η Kurcfeld λέει ότι είχε μεγαλύτερη απήχηση και επιτυχία στο να κερδίσει γυναίκες ηλικίας 35-55 ετών καθώς τους έλεγε «πόσο επιτυχημένες εγκυμοσύνες έχουν τόσες γυναίκες και τα παιδιά γεννιούνται με αντισώματα».

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κλήσης Zoom, η Kurcfeld έλαβε μια ερώτηση από κάποιον που αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της ότι μόνο οι μη m-volιασμένοι νοσηλεύονται. Η ίδια απάντησε ότι τα λίγα άτομα που m-volιάστηκαν και νοσηλεύτηκαν είχαν συννοσηρότητες – προκαλώντας το ερώτημα ποιον υποτίθεται ότι προστατεύουν τα m-volια.

Η Kurcfeld παραδέχτηκε επίσης ότι εμπνεύστηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Εβραίων Ορθόδοξων Γυναικών (JOWMA) (https://jowma.org/), έναν οργανισμό που ξεκίνησε από φοιτήτριες ιατρικής που πιστεύουν ότι τα m-volια αποτελούν αναπόσπαστο συστατικό της εβραϊκής πίστης. Στο JOWMA, τα m-volια είναι υποχρεωτικά και ο Ιουδαϊσμός δεν επιτρέπει θρησκευτικές εξαιρέσεις.

Όπως αναφέρθηκε (https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/front-groups-unmasking-jowma-the-jewish-orthodox-womens-medical-association/) από τον Ραβίνο Chananya Weissman, η JOWMA δεν έχει ραβίνους συμβούλους στο διοικητικό της συμβούλιο, και μάλιστα πιέζει τους Ορθόδοξους ραβίνους να ακυρώσουν προηγούμενες δηλώσεις που έκαναν σχετικά με τους m-volιασμούς στο παρελθόν.

(βίντεο)

Το JOWMA απέκτησε πολιτική δύναμη καθώς τα μέλη του συμφιλιώνονταν με πολιτικούς όπως ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio. Αν και δεν είχε ραβινική εξουσία, άρχισε να υπογράφουν διατάγματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας που απαγόρευαν κάθε είδους θρησκευτικές συγκεντρώσεις. Είναι γνωστό ότι λειτουργεί 2-3 ώρες την εβδομάδα, ωστόσο λαμβάνει μυστηριωδώς δεκάδες χιλιάδες δολάρια από άγνωστη χρηματοδότηση.

Όπως γράφει ο Weissman, το JOWMA είναι τόσο «εβραϊκό όσο ένα σάντουιτς με ζαμπόν στο Γιομ Κιπούρ».

Αυτός ο οργανισμός που η Kurcfeld «θαυμάζει …σε περιεχόμενο και στυλ» και τον θεωρεί ως έναν «μεγάλο πόρο».

Τελικά, ωστόσο, η στρατηγική προπαγάνδας της Kurcfeld είναι απλή.

«Με τον καιρό, όταν συνεχίζεις να λες το μήνυμα ξανά και ξανά, τελικά αρχίζουν να συμφωνούν και λένε, «Εντάξει, θα πάω να m-volιαστώ».

– – –
(τάλε κουάλε με το δικό μας παπαδαριό)

Χωρίς ηγέτες: Οι Εβραίοι κάτοικοι της Βαλτιμόρης θρηνούν τραυματισμούς από m-volια καθώς οι ραβίνοι τηρούν σιωπή

https://americasfrontlinenews.com/post/leaderless-jewish-baltimore-residents-bewail-vaccine-injuries-as-rabbis-maintain-silence

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις