Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

HAARP: Το μυστικό όπλο της νέας τάξης πραγμάτων που Eλέγχει τον KAIPO


 Η πρώτη εικόνα που προσπάθησε να περάσει το HAARP στην κοινή γνώμη ήταν ότι επρόκειτο για ένα επιστημονικό σχέδιο με στόχο την επιλεκτική τροποποίηση της ιονόσφαιρας για τη βελτίωση των τηλεπικοινωνιών.

Σύντομα όμως έγινε αντιληπτό ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο ήθελε να εκμεταλλευτεί την ιονόσφαιρα για τους δικούς του σκοπούς.

Η επικοινωνία με τα υποβρύχια ήταν ένας από αυτούς.

Οι θεωρίες που ξεπήδησαν από το πρόγραμμα H.A.A.R.P όμως ήταν πολύ περισσότερες.

 

HAARP… Ένα όπλο που θα μπορούσε να ήταν σωτήριο για την ανθρωπότητα, έγινε εφιάλτης στα χέρια των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥΣ… τον ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΕΛΣΑ…

Ούτε είναι τυχαίο πως ο θάνατός του, συνέπεσε χρονολογικά με τις πρώτες προσπάθειες διάσπασης του ατόμου μέσα από το πρόγραμμα “Manhattan”.

 Γι αυτό το σύγχρονο «κουτί της Πανδώρας»και τη διαχρονική μεγαλοφυία του Νίκολα Τέσλα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το άρθρο που παρατίθεται… και η εκμετάλλευσή του από το Αμερικανικό Πεντάγωνο… 

Κι όταν αναφερόμαστε στο αμερικανικό πεντάγωνο, εννοούμε το βαθύ κράτος των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ… και τα συμπεράσματα για όλες αυτές τις παράξενες καιρικές καταστάσεις και όχι μόνο, δικά σας μετά την ανάγνωση…

Θεωρίες συνωμοσίας, ή μήπως η ωμή πραγματικότητα;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μέσα από τον τρομερό καύσωνα και τις στάχτες των πυρκαγιών που καίνε την χώρα ξεπηδά μία θεωρία που απλώνει πέπλο μυστηρίου γύρω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τι συμβαίνει με την αλλαγή του κλίματος;

Φταίει η κλιματική αλλαγή που δεδομένα αλλάζει τα πάντα στον πλανήτη, ή μήπως ένα όπλο που ελέγχει τον καιρό προκαλεί όλες αυτές τις καταστροφές;

Με την ελπίδα οι πυρκαγιές που εξαπλώνονται στην Ελλάδα να είναι οι τελευταίες, ας μιλήσουμε για το πρόγραμμα H.A.A.R.P: Το μυστικό όπλο της νέας τάξης πραγμάτων που η θεωρία λέει πως ελέγχει τον καιρό!

HAARP : Το μυστικό όπλο της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχει τον καιρό

Θα μπορούσε στην πραγματικότητα να εφευρεθεί ένας τρόπος ώστε να μπορεί κάποιος να ελέγχει τον καιρό; Πόσο αληθινή είναι η φήμη πως ένα  ερευνητικό πρόγραμμα μπορεί να ελέγχει τις δυνάμεις της φύσης αλλά και να καταστέλλει τις μάζες;

Ας δούμε τι είναι στην ουσία το HAARP

Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για λογαριασμό της πολεμικής Αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού της.

Το HAARP αποτελεσε στην ουσία μια εξελιγμένη μορφή «ιονοσφαιρικού θερμαστή». Βομβάρδιζε το ανώτερο στρώμα της ιονόσφαιρας, η οποία εκτείνεται από 60 ως 900χλμ., με μια πανίσχυρη κατευθυνόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτίνα.

svg%3E
Το HAARP

Πιο συγκεκριμένα η συστοιχία των 360 κεραιών που ονομάζεται IRI (Ionospheric Research Instrument), εκπέμποντας 1,7 Gigawatt (1.7 δισεκατομμύρια watts) ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας με τη μορφή εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF και VLF), δημιουργεί στο ανώτερο τμήμα της ιονόσφαιρας μια περιοχή διαμέτρου 48χλμ, που αποτελείται από διεγερμένα λόγω της «θέρμανσης» σωματίδια (το φαινόμενο αυτό είναι ανάλογο της αρχής λειτουργίας του φούρνου μικροκυμάτων, στον οποίο τα φαγητά ζεσταίνονται μέσω της διέγερσης των μορίων ύδατος που παρέχουν από τα μικροκύματα).

Όλη αυτή η διεγερμένη περιοχή λειτουργεί ως ένας τεχνητός φακός (ιονοσφαιρικό κάτοπτρο), που αποσκοπεί στην εστίαση ισχυρών δεσμών ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.  Αυτή η ενέργεια διασκορπίζεται στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές της ιονόσφαιρας, σχηματίζοντας έτσι μια «εικονική κεραία» μήκους πολλών χιλιάδων χιλιομέτρων. Με λίγα λόγια, με την μέθοδο αυτή ολόκληρη η ιονόσφαιρα μετατρέπεται σε μια γιγαντιαία κεραία ELF. Τα εκπεμπόμενα ηλεκτρομαγνητικά κύματα αντανακλώνται κατόπιν πίσω στη Γη, διαπερνώντας οτιδήποτε οργανικό και ανόργανο και πραγματοποιώντας μια «γήινη τομογραφία» (γεωτομογραφία).

HAARP : Ένα πανίσχυρο όπλο που ελέγχει τον καιρό;

Η πρώτη εικόνα που προσπάθησε να περάσει το HAARP στην κοινή γνώμη ήταν ότι επρόκειτο για ένα επιστημονικό σχέδιο με στόχο την επιλεκτική τροποποίηση της ιονόσφαιρας για τη βελτίωση των τηλεπικοινωνιών. Σύντομα όμως έγινε αντιληπτό ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο ήθελε να εκμεταλλευτεί την ιονόσφαιρα για τους δικούς του σκοπούς. Η επικοινωνία με τα υποβρύχια ήταν ένας από αυτούς. Οι θεωρίες που ξεπήδησαν από το πρόγραμμα H.A.A.R.P όμως ήταν πολύ περισσότερες.

Οι ιδέες στις οποίες βασίζεται το HAARP είναι εκείνες που ανέπτυξε το 1907 ο πολυεφευρέτης σέρβος φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα δίκτυα εναλλασσόμενου ρεύματος. Ο Τέσλα είχε παθιαστεί με την ιδέα άντλησης ενέργειας από την ιονόσφαιρα και της ασύρματης τηλεμεταφοράς της και έβλεπε τον συνδυασμό ιονόσφαιρας και πλανήτη σαν μια τεράστια μπαταρία που θα παρέχει δωρεάν ρεύμα σε όλους τους ανθρώπους.

svg%3E
Ο Νικολα Τεσλα

Για να αποδείξει το υλοποιήσιμο των θεωριών του κατασκεύασε έναν πύργο-κεραία, εντελώς ανάλογο των τωρινών του HAARP. Το πειραμα του πέτυχε εν μέρει, αλλά ο πύργος καταστράφηκε. Οι χρηματοδότες του, ενοχλημένοι από την εμμονή του στη δωρεάν διανομή ενέργειας, τον άφησαν να βουλιάξει στα χρέη.

svg%3E
Ο Πύργος του Nicola Tesla

Λίγο πριν από το ξέσπασμα του πολέμου, ο Τέσλα παρουσίασε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την πρότασή του για ένα πλέγμα κεραιών που θα εντόπιζαν και θα κατέρριπταν ό,τι έμπαινε στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Οι ιδέες του περιγελάστηκαν ως φαντασιώσεις και ο Τέσλα πέθανε δυστυχής, πάμπτωχος και καταφρονεμένος, και οι σημειώσεις του όμως κατασχέθηκαν από το FBI, ως ζήτημα εθνικής ασφάλειας… Έτσι οι θεωρίες συνωμοσίας  που συσχετίστηκαν με το HAARP είναι πάρα πολλές.

 

svg%3E

Οι θεωρίες συνωμοσίας για το HAARP

Πολλοί πιστεύουν πως το HAARP είναι ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το…. οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής…..συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!

svg%3E

Η θεωρία αναφέρει πως στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές, ενώ δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα. Αυτή η εκδοχή για την αραίωση της ατμόσφαιρας σύμφωνα με την θεωρία έχει ως αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας.

Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φτάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Με την πρόσκρουση της ραδιο μαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.

svg%3E

Ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως το HAARP έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.).

svg%3E

Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φτάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του.

Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξηγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φτάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές.

 

Το HAARP σήμερα 

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν όλες αυτές οι θεωρίες ισχύουν στην πραγματικότητα.

Και ενώ το κλείσιμο του προγράμματος HAARP το 2013 ίσως να σταματούσε την εξάπλωσή τους, αντίθετα πυροδότησε νέες θεωρίες συνωμοσίας για την εξέλιξή του σε ένα μεγαλύτερο υπερόπλο που ελέγχει τον καιρό, αλλά ίσως και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Μετά την ανακοίνωση του Μαΐου του 2013 για το οριστικό κλεισιμο του, κανείς δεν πίστευε πως το διαβόητο HAARP θα έκλεινε έτσι εύκολα.  Οι νέες θεωρίες οφείλονταν στον εκπρόσωπο Τύπου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, David Walker -και επικεφαλής της Αεροπορίας σε μεγάλο τμήμα των ερευνών του HAARP-, ο οποίος την ώρα που αποχαιρετούσε το υπερφιλόδοξο πρόγραμμα έσπευσε να σημειώσει με νόημα: «Μετακινούμαστε σε άλλους τρόπους ελέγχου της ιονόσφαιρας, κάτι εξάλλου για το οποίο είχε σχεδιαστεί το HAARP».

HAARP

Είναι αλήθεια πως ένα σκιώδες πρόγραμμα όπως το HAARP εύλογα προκάλεσε πλήθος θεωριών που αναπαράγονται μέχρι και σήμερα, χωρίς κανείς να μπορεί να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει την πιθανή αλήθεια που κρύβεται μέσα τους. Πόσω μάλλον όταν ηγέτες χωρών ισχυρίστηκαν πως το HAARP ήταν υπεύθυνο για φυσικές καταστροφές στις χώρες τους. Τρανά παραδείγματα αποτελούν  ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ που κατηγόρησε ανοιχτά το 2010 για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Πακιστάν σε γενική συνέλευση του ΟΗΕ, ή ο Ούγκο Τσάβες που δήλωσε πως τα πειράματα του HAARP προκάλεσαν τον φονικό εγκέλαδο της  Αϊτής.

Η πραγματικότητα ίσως να μην μαθευτεί ποτέ στην ολότητά της. Το σίγουρο είναι όμως πως ακόμα και αυτή τη στιγμή οι φλόγες των πυρκαγιών καίνε την χώρα και προκαλούν ακόμη μεγαλύτερες συζητήσεις. Αυτές τις δύσκολες στιγμές όμως θα πρέπει το μυαλό όλων μας να είναι στους ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν ότι σώζεται. Με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν ξανά καταστροφικές ημέρες για την φύση ολόκληρου του πλανήτη, από όπου και αν προέρχονται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις