Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: “Θόλωσα, μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της” Iσχυρίστηκε ο συζυγοκτόνος

 


Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ζήτησε και έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 56χρονης συζύγου του, που έπεσε νεκρή στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου το πρωί της Κυριακής. Νωρίτερα στον 60χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο δράστης φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για το φρικτό έγκλημα ενώ φέρεται να είπε «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της», σύμφωνα με το cretalive.gr.

δολοφονία Ρέθυμνο

Από την πίσω πόρτα στο γραφείο του ανακριτή

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης του άγριου φονικού με θύμα την 56χρονη Γεωργία φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνης στο γραφείο του ανακριτή.

Από νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του δράστη που και εκείνοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που τους βρήκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης στη μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα».

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε μετά τον γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο εισαγγελέας Ρεθύμνου  του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Ρέθυμνο δολοφονία

Τρία φονικά τραύματα στον λαιμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή,  ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στον λαιμό.

Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει μουδιασμένη από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε χθες με θύμα την 56χρονη Γεωργία.

Λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Πελάτισσες και φίλες της άτυχης Γεωργίας έχουν αφήσει λίγα λουλούδια στην είσοδο του κομμωτηρίου της και ένα κεράκι να σιγοκαίει…

δολοφονία Ρέθυμνο

Η ζήλεια και η πρόθεση διαζυγίου

Τα πράγματα φαίνεται όμως να ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα όταν η 56χρονη αποφάσισε να χωρίσει από τον σύζυγό της εξαιτίας του ότι την ζήλευε.

Χθες το πρωί η άτυχη Γεωργία ανέφερε την πρόθεσή της να πάρουν διαζύγιο και τότε ξεκίνησε ένας σοβαρός καβγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.

δολοφονία Ρέθυμνο

Το τηλεφώνημα στον γιο του και η παράδοσή του

Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές.

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως «την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και την σκότωσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις