Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ο ναρκισσιστής KOYPAZEI και μάλιστα πολύ.

 


Τι να πρωτοπείς για αυτό τον άνθρωπο, τι να πρωτοπείς για ένα ναρκισσιστή, μια προσωπικότητα η οποία κουράζει, απομακρύνει και απωθεί.

Δυστυχώς είναι αυτό το είδος ανθρώπου που για να τονώσει την δίκη του αυτοπεποίθηση έχει ανάγκη από αναγνώριση αλλά και προβολή των κατορθωμάτων του επανειλημμένα, έτσι ώστε να διακατέχεται από χιλιάδες επαίνους.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά…

Όσοι δεν μπορούν να σε φτάσουν, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σε μειώσουν… ακόμα και μέσα από … δήθεν αστεία…

Η ζωή σου θα είναι ήρεμη, όταν αυτούς τους αρνητικούς ανθρώπους, τους απομακρύνεις …

 

Καλλιόπη

 

 

 

Γράφει η Δέσποινα Παντέλα

Είναι αυτός ο οποίος περιφρονεί οτιδήποτε γύρω του με κάθε τρόπο και παρουσιάζεται ως μοναδικός, ξεχωριστός και ως ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στην γη. Πάντα αλαζόνας και υπερόπτης.

Πόση τοξικότητα μπορεί να επιφέρει στους γύρω του δεν περιγράφεται! Σκοπός του είναι να ρίξει το δηλητήριο του μόνο και μόνο για να υπομονεύσει την αυτοπεποίθηση του περίγυρου του.

Δυστυχώς είναι αυτό το είδος ανθρώπου που για να τονώσει την δίκη του αυτοπεποίθηση έχει ανάγκη από αναγνώριση αλλά και προβολή των κατορθωμάτων του επανειλημμένα, έτσι ώστε να διακατέχεται από χιλιάδες επαίνους.

Αυτό που φαίνεται να μην είναι εις γνώση του όμως ,είναι το γεγονός πως ‘’η αυτοπεποίθηση δεν κάνει θόρυβο, αλλά είναι αθόρυβη!!’’

Εννοείται πως θέλει να χειραγωγεί όποιο βρίσκεται δίπλα του , μόνο για την εξασφάλιση των δικών του προσωπικών αναγκών, δεν είναι ποτέ σε θέση να συνομιλήσει παρά μόνο να αναπτύσσει τον δικό του μονόλογο αναλύοντας και μόνο αυτά που πιστεύει.

Δεν αφήνει να ειπωθεί τίποτα από τον συνομιλητή του κι αν ειπωθεί σίγουρα θα δυσανασχετήσει και θα τον αμφισβητήσει.

Η ψυχή ενός τέτοιου ανθρώπου είναι πραγματικά τόσο φτωχή, τόσο, που ό,τι κι αν πεις είναι λίγο για να τον χαρακτηρίσει.

Το σίγουρο όμως είναι, πως το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει δεν είναι τίποτα άλλο από μια αρνητική αύρα που δεν σε αφήνει να ευτυχίσεις και να νιώσεις ψυχικά ελεύθερος . Μια αύρα κριτή που σε ακούει και σε κοιτάζει με ένα βλέμμα γεμάτο κακία και φθόνο έτοιμος να σε μολύνει με τα καυστικά του λόγια και να σου ρίξει το ηθικό.

Ένα τέτοιον άνθρωπο τι να τον κάνεις;

Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν αξίζει να ανήκει στην ζωή σου!

Καμία σχέση δεν μπορεί να είναι υγιής όταν έχεις να κάνεις με ένα ναρκισσιστή, είτε αυτή είναι ερωτική είτε φιλική, για αυτό μακριά, φύλαγε τα νότα σου για το δικό σου καλό, για την δική σου ψυχική ηρεμία!

 

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις