Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά για τη Mήνυση από εκκλησιαστική Iστοσελίδα – “Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως ο Χριστός”

 


Στη μήνυση που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει εναντίον του εκκλησιαστική ιστοσελίδα, με αφορμή μια ανάρτησή του, την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δεν με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δεν μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη” αναφέρει σε δήλωσή του στην εφημερίδα Ontime.

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση που έφερε τη μήνυση

Η ενημερωτική ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline είχε ανακοινώσει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, με αφορμή ανάρτησή που έκανε ο ηθοποιός στο Facebook, στην οποία σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό.

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε!

Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγιά είναι? Επειδή εγώ εναντίον όλων των θρησκειών που μας χώρισαν, καμία Παναγιά δεν μπορεί να βοηθήσει εάν εμείς όλοι δεν διορθωθούμε.

Σαχλαμάρα είναι να μην σκέπτεται ο καθένας που γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα τι συμβαίνει γύρω του. Ειρωνεία υπάρχει για όλες τις θρησκείες που κοροϊδεύουν τον κόσμο».

«Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα» αναφέρει το ekklisiaonline.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις