Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Δ.Γάκης: «Μας δουλεύουν με το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Moderna – EINAI Tοξικό και δεν αφορά νέα στελέχη του Covid» «Τι επιδιώκετε κύριοι;»


 Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδομεί το «νέο» επικαιροποιημένο εμβόλιο της Μοderna το οποίο ήδη έχει προαγοράσει η ΕΕ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι πολύ επικίνδυνο καθώς περιέχει ποσότητα mRNA 50μg , 25μg έναντι του αρχικού στελέχους της Wuhan και 25 μg του αρχικού στελέχους της Όμικρον, το ΒΑ1 .

Δηλαδή έχει το αρχικό στέλεχος, με την τοξικότατη ακίδα, που έχει αναγνωριστεί ως ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ενώ «καλύπτει» το ΒΑ1, μία παραλλαγή η οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον στην Ελλάδα.

Όμως στην Ελλάδα θα το «βαφτίσουν» επικαιροποιημένο και θα ζητήσουν από τους πολίτες να πάνε να το κάνουν και αυτό!

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη:

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΔΟΥΛΕΜΑ»… ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ EMB#ΛΙ# ΤΗΣ MODERNA ΕΙΝΑΙ «ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ !
#Τελικά, οι Modernoi, μας νομίζουν… μπαμπουίνους και όχι σκεπτόμενους ανθρώπους… (Μάλλον ακούν τον Harari που έλεγε στον Λουδοβίκο ότι ελέγχει πλήρως τον εγκέφαλο μας)…
#Έσπευσαν τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης να ανακοινώσουν, με πανηγυρικό τρόπο, ότι η Μοderna έβγαλε επικαιροποιημένο εμβόλιο.
#Πήρε , μάλιστα, πρώτη -πρώτη, έγκριση, υπό προϋποθέσεις (conditional approval) στην Βρετανία, από την ΜΗRA (Medicines and Healthcare Regulatory Agency), δηλαδή τον Βρετανικό ΕΟΦ .
#Και εδώ σταματάει η «χαρμόσυνη» είδηση…
#Καθίστε αναπαυτικά, για να δούμε τι κρύβεται από πίσω…
#Το ανωτέρω ακριβοπληρωμένο γενετικό σκεύασμα, με τον κωδικό 1274.214 περιέχει ποσότητα mRNA 50μg , 25μg έναντι του αρχικού στελέχους της Wuhan (!!!) και 25 μg του αρχικού στελέχους της Όμικρον , το ΒΑ1 .
#Το πρώτο που θα σκεφθεί ο λογικός αναγνώστης είναι γιατί, πάλι το αρχικό στέλεχος, με την τοξικότατη ακίδα, που έχει αναγνωριστεί ως ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΤΟΞΙΝΗ; Τι έρωτας είναι αυτός με αυτήν την ακίδα, που η ανοσία έναντι αυτής έχει ξεπεραστεί από τα νεότερα στελέχη, που έχουν κάνει σουρωτήρι την ανοσία της…
#Το δεύτερο που θα σκεφτει ο επιμελής αναγνώστης, είναι ότι μείωσε την δόση του σκευάσματος από 100μg σε 50μg , προφανώς για να μειωθούν οι επιπλοκές που ήταν σημαντικά ψηλότερες στο αρχικό.
#Όσον αφορά το δεύτερο στέλεχος έναντι του οποίου έχει επικαιροποιηθεί το σκεύασμα, το ΒΑ1, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όπως φυσικά και το αρχικό!
#Δείτε την πιο πρόσφατη εικόνα της γονιδιωματικής ανάλυσης , του ΕΟΔΥ, των στελεχών του απομονώνονται στην χώρα. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΒΑ1 στις τελευταίες εβδομάδες; Έχει εξαφανιστεί πλήρως. Το ίδιο στις ΗΠΑ όπου αμφότερα έχουν ποσοστό συμμετοχής 0%. Μάλιστα, 0% !!!
#ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ eμβ0λ10;
#Γιατί δουλεύετε την κοινωνία;
#Τι επιδιώκετε; (ρητορικό ερώτημα…)
Υ.Γ. Γιατί έσπευσε η Κομισσιόν να προαγοράσει 15.000.000 δόσεις αυτού του διπλού σκευάσματος;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις