Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

ΣΟΚ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Μας ταϊζουν ήδη με έντομα!!! Συγκλονιστικό NTOKOYMENTO

 


ΑΘΟΡΥΒΑ βάζουν έντομα στο φαγητό που τρώμε

Καλλιόπη Σουφλή
Ξεκινήστε να ελέγχετε συσκευασίες…

Οι μεγάλες εταιρείες προσθέτουν αθόρυβα έντομα στα προϊόντα διατροφής τους, υλοποιώντας έναν στόχο που καθιέρωσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που επιδιώκει να αλλάξουν οι άνθρωποι τον τρόπο διατροφή τους (έντομα, τρόφιμα εργαστηρίου), έτσι ώστε να ελέγχουν και το στομάχι του.

Την Κυριακή, ο αθλητής και ασχολούμενος με την διατροφή, Dr. Shawn Baker, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία μιας σακούλας snack με τυρί τσένταρ,μόνο που αντί να είναι φτιαγμένα από καλαμπόκι αυτά τα σνακ ήταν γεμάτα πρωτεΐνη εντόμων.


Το σνακ από την καναδική μάρκα Actually Foods αναφέρουν ότι τα συστατικά «τροφοδοτούνται από γρύλους» σε ποσότητα 10 γραμμαρίων πρωτεΐνης ανά μερίδα.

 


Συγκεκριμένα, η ετικέτα των συστατικών στο πίσω μέρος της συσκευασίας υποδεικνύει ότι χρησιμοποιήθηκε “βιολογικό αλεύρι από γρύλους” στην παραγωγή των σφολιάτων, έχοντας παράλληλα μια προειδοποίηση για αλλεργία στο πίσω μέρος της σακούλας: “Τα άτομα που είναι αλλεργικά στα οστρακοειδή μπορεί επίσης να είναι αλλεργικά στα γρύλους. ”

Περαιτέρω έρευνα στη μητρική εταιρεία της Actually Foods, Entomo Farms , δείχνει ότι έχει αποστολή «να κάνει τα τρόφιμα με βάση τους γρύλους την πρώτη επιλογή για άτομα που ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας, βιώσιμες πρωτεΐνες» και στην πραγματικότητα παράγουν ολόκληρους ψημένους γρύλους σε διάφορες γεύσεις, εκτός από την σκόνη πρωτεΐνης.

 

Τα σνακ που περιέχουν γρύλους είναι μόνο μερικά από μια σειρά νέων προϊόντων που αναδεικνύουν τα έντομα ως πηγή πρωτεΐνης, με τις εταιρείες να περνούν αθόρυβα τα ειδικά μείγματα γρύλων σε μικρή γραμματοσειρά ή στην ετικέτα των συστατικών.

ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

 

 

 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις