Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ΔΕΝ έκανα το εμβ©λιο. Αντιλαμβάνομαι oτι πρόκειται απλώς για ανεπίσημα στοιχεία και


 Απο την Μαρία Γκιώνη 


Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ΔΕΝ έκανα το εμβ©λιο. Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται απλώς για

ανεπίσημα στοιχεία και ότι η αναφορά μου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή, αλλά ήθελα να δώσω κάποιες οδηγίες για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να διστάζουν να ΜΗΝ κάνουν το εμβ®λιο.


Αφού έκανα κάποια έρευνα σχετικά με τα εμβ©λια και τις εταιρείες που τα ανέπτυξαν, κατέληξα τελικά στο συμπέρασμα ότι η Pf]zer-Bio-t€ch, η Modern@ και η J&] ήταν τα καλύτερα εμβ©λια για μένα που ΔΕΝ έπρεπε να πάρω. Έτσι, ΔΕΝ έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό μου και ΔΕΝ έκανα το εμβ©λιο μου.


 ΔΕΝ πόνεσε καθόλου και τελείωσε σε χρόνο μηδέν, αφού ΔΕΝ συνέβη. Από τότε, αισθάνομαι υπέροχα.


Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι ΔΕΝ παρουσίασα κανένα πρήξιμο ή εξάνθημα στο πάνω μέρος του βραχίονα μου, όπου ΔΕΝ έγινε η έν€ση του εμβ©λίου. Την υπόλοιπη ημέρα ΔΕΝ αισθάνθηκα ναυτία ούτε παρουσίασα ελαφρούς πονοκεφάλους. Όταν πήγα για ύπνο αποκοιμήθηκα σχεδόν αμέσως και ΔΕΝ υπέφερα από αϋπνία το υπόλοιπο της νύχτας.


Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες συνέχισα να παρακολουθώ στενά την αντίδραση του σώματός μου στο ότι ΔΕΝ έκανα την έν€ση.


 Με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα ότι ΔΕΝ εμφάνισα πυρετό, δύσπνοια, ταχυπαλμία, καρδιακές παλμούς, γενική κόπωση ή απώλεια βάρους.


Στις 6 Ιουνίου ΔΕΝ κατέρρευσα ξαφνικά και ΔΕΝ μεταφέρθηκα εσπευσμένα στη ΜΕΘ του τοπικού μου νοσοκομείου. ΔΕΝ διαγνώστηκα με ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο λόγω θρόμβου αίματος και ΔΕΝ μου χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτικά.


ΔΕΝ υπήρχε λόγος να με κρατήσουν στο νοσ©κομείο για αρκετές ημέρες για παρακολούθηση, αφού ΔΕΝ έφτασα ποτέ.


Από τότε, ΔΕΝ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου σε εσωτερικούς χώρους και ΔΕΝ μου λείπουν οι μεγάλες βόλτες, τις οποίες κάνω καθημερινά.

Παρόλο που μου είχαν πει ότι το να μην εμβ©λιαστώ μπορεί να μην προστατεύει επαρκώς από τη μόλυνση με τον ιό S@rsC©v-1¶, διαπίστωσα με έκπληξη ότι ΔΕΝ προσβλήθηκα από την παραλλαγή Alpha, Beta, Delta, Sigma, Mu ή Ligma του ιού.


Παρακαλείστε να κάνετε τη δική σας έρευνα και να βρείτε ποια εκδοχή του εμβ©λίου είναι καλύτερο για εσάς να ΜΗΝ κάνετε. Μείνετε υγιείς και μείνετε to.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις