Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ο Τραμπ έπεσε στην παγίδα όπως είχαμε προβλέψει: Το “Operation Warp Speed” τον καθιστά Νο1 κατηγορούμενο για τα εμβόλια κατά του Covid19


 Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε μια από τις πιο επικές απάτες στην ιστορία του κόσμου και η Big Pharma, τα μέσα ενημέρωσης, το CDC, η FDA, η Pfizer, η Moderna και άλλοι κουκλοπαίκτες χειραγώγησαν τον Τραμπ σαν να ήταν μαριονέτα. 

 

Όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έγραφαν πως ο Τράμπ παίζει βρώμικο παιχνίδι, έπεσαν να τα φάνε οι υποστηρικτές του Τραμπολίνο…

Όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, εγραφαν πως ο Τράμπ, έκανε ΠΟΥΣΤΙΑ, αποσύροντας την χρηματοδότηση στον Π.Ο.Υ. και δίνοντας την στην GAVI του ΜΠΙΛΚ ΓΚΕΙΤΣ, συνέχισαν να υπερασπίζονται τον Τραμπολίνο… το πιόνι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όσοι περιμένουν σωτηρία από τον σιωνιστή Τράμπ, ή οποιοδήποτε άλλο πιόνι του σιωνισμού, είναι βαθιά νυχτωμένος… 

 

Το anazitiseis.gr ήταν ένα απο τα ελάχιστα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα που ξεσκέπαζε τον πραγματικό ρόλο του Τραμπ πίσω απο τα εμβόλια κατά του Covid19 – κόντρα σε όλους αυτούς που τον ήθελαν πολέμιο, όχι μόνο των εμβολίων αλλα και γενικότερα των συμφερόντων της Big Pharma – θύματα του psyop Qanon που δυστυχώς στην Ελλάδα κατάφερε να επηρεάσει πολύ κόσμο…

Η αλήθεια είναι πως ο Τραμπ όντως πολέμησε κάποια συμφέροντα της Big Pharma, αλλά για να υποστηρίξει κάποια άλλα… τοποθετώντας (δικούς του κερδοσκόπους) σε θέσεις κλειδιά εναλλάσσοντας τις θέσεις εξουσίας απο τον FDA, στις τρεις μεγάλες εταιρείες Johnson & Johnson, Pfizer και Moderna.

Τα συστημικά ΜΜΕ κατηγορούν τον Τραμπ ότι πίεσε τον FDA να εγκρίνει τα εμβόλια χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια, ως μέρος ενός πολιτικού τεχνάσματος για να κερδίσει τις εκλογές του 2020

Το Politico και το The Hill, ξεκίνησαν απο τώρα τις κατηγορίες, το  ρεπορτάζ του The Hill αναφέρει:

Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να εμποδίσει τον FDA από τη συλλογή πρόσθετων δεδομένων ασφαλείας για το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει ότι θα εγκριθεί πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Τα ευρήματα της Επίλεκτης Υποεπιτροπής είναι ότι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου απο τον Τραμπ σκόπιμα και επανειλημμένα, προσπάθησαν να παραμορφώσουν το επιστημονικό έργο του FDA για τις θεραπείες και τα εμβόλια για τον κορονοϊό υπό την πολιτική βούληση του Λευκού Οίκου. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση έδινε προτεραιότητα στην πολιτική έναντι της δημόσιας υγείας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζέιμς Κλίμπερν.

Με τον Φάουτσι να παραιτείται, το CDC να ζητάει συγχώρεση για τα λάθη του οργανισμού και την Δρ Birx να παραδέχεται δημοσίως πως ήξερε ότι τα εμβόλια δεν θα σταματούσαν τις λοιμώξεις από τον κορωνοϊό… είναι φανερό, πως κάποιος πρέπει να πληρώσει την νύφη, και το εύκολο “θύμα” στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ντόναλτ Τραμπ.

Σε άρθρο απο το 22/12/2021 το anazitiseis έγραψε: Ο Τραμπ διέταξε τον FDA να κάνει τα στραβά μάτια, και οι κατασκευαστές εμβολίων παρέλειψαν τις κλινικές δοκιμές που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της ασφάλειας των προϊόντων. 

Ο Τραμπ πίεσε την Pfizer και τη Moderna να βρουν ένα εμβόλιο με κάθε κόστος στο πλαίσιο της Επιχείρησης Warp Speed. Το αποτέλεσμα ήταν να παράγουν εμβόλια χωρίς την απαραίτητη έγκριση και να πεθαίνουν άνθρωποι σε όλο το κόσμο.

Ο Τραμπ έπεσε στην παγίδα. Αν ποτέ ζητηθούν ευθύνες για το ποιος έδωσε έγκριση σε ένα τέτοιο σκέυασμα, υπευθυνος δε θα βρεθεί ο Μπάιντεν που το παρέλαβε έτοιμο, αλλά ο Τραμπ και ο Φάουτσι που θα διωχθούν μαζί ως συν-συνωμότες, αν επιτέλους ξεκινήσουν τα διεθνή δικαστήρια αυτού του εγκλήματος. 

Τα ΜΜΕ δεν μπορούν πια να κρύψουν τα θύματα των εμβολίων!

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή έχουν πεθάνει από τα εμβόλια κατά του Covid19.

Τα ίδια ΜΜΕ που παραπληροφορούσαν τον κόσμο με ψέματα περι της ασφάλειας των εμβολίων, αποκρύπτωντας την αλήθεια, τώρα πρόκειται να δαιμονοποιήσουν τον Τραμπ ως τον πολιτικό που ανάγκασε την Pfizer, τη Moderna, το FDA και το CDC για την παραγωγή των εμβολίων, παρακάμπτοντας την ασφάλεια.

Ολόκληρα τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται να αρχίσουν να παραδέχονται ότι αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους, αρκεί όλα τα δάχτυλα να δείχνουν προς τον Τραμπ.

Ο Τραμπ, πράγματι είναι ένας απο του βασικούς υπεύθυνους, εξαιτίας του Operation Warp Speed ​​που όντως πίεσε τις υπηρεσίες να περιορίσουν την ασφάλεια των εμβολίων. Με αυτό το τρόπο περίμενε από τη βιομηχανία εμβολίων, ότι θα του πιστωθεί ότι «έσωσε την Αμερική» σε χρόνο ρεκόρ, κυκλοφορώντας εμβόλια “έκτακτης χρήσης” χωρίς την κατάλληλη διαδικασία, αλλά αυτό ήταν μέρος της παγίδας τους.

Το πλάνο ήταν να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια και οι συνεργάτες του Τραμπ τον καθοδηγούσαν με κάθε τρόπο να προωθήσει το σχέδιο τους. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι το ιατρικό κατεστημένο, τα μέσα ενημέρωσης, όλες οι δυτικές κυβέρνησεις, τα κοινωνκά μέσα που απέτρεπαν την πληροφορία, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που ώθησαν τις πειραματικές ιατρικές ενέσεις ως «ασφαλείς και αποτελεσματικές», λογοκρίνοντας όποιον τόλμουσε να αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα ή την ασφάλειά τους.

Όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει το εμβόλιο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έκλειναν το λογαριασμό, σε πολλές περιπτώσεις οι εργοδότες απέλυαν τους ανεμβολίαστους απο την εργασία τους. Η υπακοή στο εμβόλιο έγινε κάτι σαν θρησκεία, σαν λατρεία σε όλο τον δυτικό κόσμο, με τους Δημοκρατικούς να πρωτοστατούν σε αυτό, που σημαίνει είναι όλοι συνυπεύθυνοι!

Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε μια από τις πιο επικές απάτες στην ιστορία του κόσμου και η Big Pharma, τα μέσα ενημέρωσης, το CDC, η FDA, η Pfizer, η Moderna και άλλοι κουκλοπαίκτες χειραγώγησαν τον Τραμπ σαν να ήταν μαριονέτα. Τώρα, έχοντας επιτύχει το σχέδιο και πάνω από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμβολιάστηκαν – όλοι θα ισχυριστούν: «Μας εξανάγκασε ο Τραμπ!».

Βέβαια, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά, πως όλοι ευθύνονται εξίσου και θα ζητήσουμε την τιμωρία όλων όσων προώθησαν τα πειραματικά σκεύασματα μηδενός εξαιρουμένου, με ειδικά δικαστήρια στα πλαίσια της καταπάτησης του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις