Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Pε τι δούλεμα πέφτει στο προβατοποιημένο πόπολο!!!!!!!!!!!!!! Tο θέμα είναι πολύ σοβαρό και μην το προσπεράσετε...

 


Πώς έφτασε στη ρήξη ο Μπογδάνος με Τζήμερο και Κρανιδιώτη -Ο ρόλος της Λατινοπούλου

Θα σας προτείνω να μην προσπεράσετε το θέμα, γιατί όχι μόνον είναι σοβαρό, αλλά έχει και… ουρά…

Εδώ που έχουμε φτάσει, και λίγο πριν την ολοκληρωτική καταστροφή μας που σχεδιάζει η πενταρχία του σκότους, καλόν είναι να ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ…

Θα σας γυρίσω τέσσερεις μήνες πριν, σε ένα λιαν σημαντικό θέμα που ανάρτησαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και που ευτυχώς πολλοί το είχαν διαβάσει… αλλά πρέπει να το υπενθυμίσω…

Πάμε λοιπόν εδώ

Πάμε μια βόλτα και μέχρι τον ΔΙΗΝΕΚΗ στην ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ, γιατί η φωτογραφία που έβαλε, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαία… (εδώ)

Σας παρακαλώ να προσέξετε πολύ καλά, την … χειραψία του αντίχειρος…

Σας θυμίζει κάτι;;;

Μήπως χειραψία μασσονική;;;

Υπάρχει και γι αυτό το θέμα, συνέχεια στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

Όλα αυτά που διαδραματίζονται στον πολιτικό χώρο, από κάπου … δρομολογούνται… και σίγουρα όχι από τα πολιτικά πιόνια…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ, ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ…

Η θεατρική παράσταση που δίνουν, προς το παρόν, στοχεύει στον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ένα διαδικτυακό πέρασμα από εδώεδώ και εδώθα σας δώσει την δυνατότητα να ενώσετε τα κομμάτια του πάζλ και να αντιληφθείτε τι έχει στηθεί στην πλάτη του Ελληνικού λαού…

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ … ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

 

 

Υ.Γ.2. Η ανάλυση, εδώ… 

 

Ντόμινο αλληλοκατηγοριών έχει ξεσπάσει μετά από την απόφαση του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη να διαγράψουν από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Όλα άρχισαν χθες, όταν με κοινή τους ανακοίνωση, Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν πως διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους κατηγόρησαν τον κ. Μπογδάνο -μεταξύ άλλων- για προσωπική στρατηγική, αμετροεπή και αντιδεοντολογική συμπεριφορά, καθώς και για αλαζονικό χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/657321079085352

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέρεται να είχε ενοχληθεί από τις επιθέσεις που είχε εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων.

Λίγη ώρα μετά από τη διαγραφή του από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία», ο κ. Μπογδάνος μίλησε στο ραδιόφωνο του Σκάι, όπου τόνισε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον Φαήλο Κρανιδιώτη πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Μάλιστα, αμέσως μετά ο ανεξάρτητος βουλευτής εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τζήμερου και του Κρανιδιώτη, ανακοινώνοντας πως πλέον θα πορευτεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία.

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, έναντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως μία ημέρα πριν τη διαγραφή του από την «Εθνική Δημιουργία», ο κ. Μπογδάνος είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην οποία την έχρισε αντιπρόεδρο της «Εθνικής Συμφωνίας» (και όχι «Εθνικής Δημιουργίας»).

Οι δηλώσεις και η φωτογράφιση έγιναν στα γραφεία του κινήματος Μπογδάνου «Εθνική Συμφωνία» και εντός των προσεχών ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνημα θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του και θα μετατραπεί σε κόμμα.


Σήκωσαν το γάντι Τζήμερος-Κρανιδιώτης

Απαντώντας στον Κ. Μπογδάνο, ο Θάνος Τζήμερος διερωτήθηκε στο twitter πώς μπορεί να τα ξαναβρεί με κάποιον που τους θεωρεί ηχεία του Μαξίμου. «Για σας που λέτε να τα βρούμε, τι να βρούμε με κάποιον που μας θεωρεί “ηχεία του Μαξίμου”;

Πότε το κατάλαβε;

Και γιατί δεν έφυγε και περίμενε να τον διαγράψουμε;

Ηχεία εμείς που βάλλουμε συνεχώς κατά της ισλαμολάγνας, κουκουεδόφιλης, πελατειακής κρατικιστικής φορομπηχτικής ΝΔ;», έγραψε ο κ. Τζήμερος.

Από την πλευρά του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης εγκάλεσε τον διαγραφέντα για αλαζονεία, έπαρση και ίντριγκες. «Επειδή ρωτάτε. Είχαμε μπλέξει με τον Ιζνογκούντ. Παλέψαμε φιλότιμα αλλά ματαίως την έπαρση, τις ίντριγκες,την αλαζονεία. Και αποφασίσαμε να ξεμπλέξουμε. Υγεία και καλή τύχη. Είμαστε φιλελεύθεροι πατριώτες όχι αντιπολιτευτικό παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζουμε».

Τι είχε ανακοινώσει η Λατινοπούλου στις 4 Αυγούστου

Υπενθυμίζεται πως στις 4 Αυγούστου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε ανακοινώσει με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα συμπορευτεί πολιτικά με την «Εθνική Συμφωνία» και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, «ώστε να βοηθήσουν την Εθνική Δημιουργία να είναι εντός του κοινοβουλίου στις ερχόμενες εκλογές».

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.