Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Αντζελίνα Tζολί – Mπραντ Πιτ: Oι φωτογραφίες με τις μελανιές μετά τον καβγά στο αεροπλάνο – Διάλογοι “φωτιά”


 Σοκάρουν οι φωτογραφίες του FBI που φέρεται να δείχνουν τις μελανιές που απέκτησε η Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά που είχε με τον Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τους τζετ, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Αντζελίνα Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ, της φώναζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.


Υποστήριξε ότι «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Γ@@ας αυτή την οικογένεια». Όπως κατήγγειλε η Τζολί, δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «ήταν έξω από την πόρτα κλαίγοντας και ρωτώντας: “Είσαι καλά μαμά;”».

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται τους απάντησε, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή» αναφέρει η έκθεση του FBI. Σύμφωνα με την Τζολί, αυτό το σχόλιο, ενόχλησε ένα από τα παιδιά που του ανταπάντησε: «Δεν είναι αυτή, εσύ είσαι». Η φράση αυτή εξόργισε τον ηθοποιό. Η Τζολί ανέφερε ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα. Εκείνος, προσπαθούσε να ξεφύγει, κάνοντας πίσω με δύναμη και σπρώχνοντάς την στις καρέκλες.

 

Η Τζολί ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και τον αγκώνα της από τον καβγά. Σχετικές φωτογραφίες περιλαμβάνονται στον φάκελο του FBI, που επίσης διαθέτει και χειρόγραφες επιστολές που φέρεται να έχουν γράψει τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, η Τζολί ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Πιτ είπε για ένα από τα παιδιά τους: «μοιάζει με το παιδί του Κόλουμπαϊν». Το συνέκρινε δηλαδή με τον μακελάρη. 

Η Τζολί φέρεται να είπε ακόμη, σύμφωνα με το Page Six, ότι ο Πιτ συνέχισε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αργότερα την περιέλουσε με μπύρα.

Σύμφωνα με την Τζολι, αφού έφτασαν στο Λος Άντζελες, το ζευγάρι φέρεται να είχε μια έντονη διαμάχη, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο Πιτ, επί 20 λεπτά, δεν άφηνε εκείνη και τα παιδιά να φύγουν, όταν του είπε ότι θα τα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. «Δεν μου παίρνεις τα παιδιά μου» φέρεται να φώναζε εκείνος, σπρώχνοντάς την, κατά την ίδια, όπως αναφέρει η NY POST.

Σε άλλο σημείο της καταγγελίας, η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίστηκε ότι ο Μπραντ Πιτ έκανε κατάχρηση αλκοόλ αλλά στη μοιραία πτήση «είχε πιει δύο με τρία ποτά, που δεν αποτελεί μεγάλη ποσότητα για αυτόν», με δεδομένο ότι στο παρελθόν τον είχε δει να καταναλώνει ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα.

Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση του FBI αναφέρει ότι η Τζολί είπε ότι υπέστη και ένα τραύμα σαν έγκαυμα στο αριστερό της χέρι. Μια φωτογραφία του τραύματος περιλαμβάνεται στην αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις