Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΗΠΑ: 20χρονος βγήκε από κώμα αφού τον τσίμπησαν μέλισσες 20.000 φορές


 Ένας 20χρονος παραλίγο να χάσει τη ζωή του αφού τσιμπήθηκε χιλιάδες φορές από μέλισσες την περασμένη Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022. Ο Όστιν Μπέλαμι βγήκε από το κώμα σήμερα το πρωί, ενώ νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι.

Τον τσίμπησαν μέλισσες-δολοφόνοι περισσότερες από 20.000 φορές και κατάπιε επίσης περίπου 30 μέλισσες, όπως ανέφεραν συγγενείς του στο κανάλι Fox 19.

Ο Μπέλαμι ήταν πάνω σε μια λεμονιά και έκοβε κλαδιά, ενώ η γιαγιά του, Φίλις Έντουαρντς, και ο θείος του, Ντάστιν Έντουαρντς, να στέκονται από κάτω. Σε κάποιο σημείο, έκοψε εν αγνοία του ένα μελίσσι.

Ο Όστιν Μπέλαμι παραμένει στο νοσοκομείο αφού τσιμπήθηκε από μέλισσες χιλιάδες φορές.
Φωτογραφία: Shawna Carter/Facebook

«Όταν άρχισε να τα κόβει, τότε ήταν που βγήκαν οι μέλισσες και προσπάθησε να κρυφτεί αλλά δεν τα κατάφερε», περιγράφει η γιαγιά του. «Μου φώναζε: «Βοήθεια! Βοήθησέ με! Βοήθεια!» Και κανείς δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει».

Παρακολούθησαν ολόκληρο το επεισόδιο να εκτυλίσσεται από το έδαφος, μη μπορώντας να ανέβουν στη σκάλα επειδή και οι ίδιοι δέχθηκαν επίθεση από τις μέλισσες.

Η Σόνα Κάρτερ, η μητέρα του 20χρονου, λέει ότι λιποθύμησε όταν πήρε το τηλεφώνημα για την επίθεση στον γιο της. «Ήταν συγκλονιστικό, δεν μπορούσα να το διαχειριστών», είπε. «Έμοιαζε σαν να είχε μια μαύρη κουβέρτα στο κεφάλι του από τον λαιμό του, μέχρι τα χέρια του».

«Οι νοσηλευτές «του αφαιρούσαν τις μέλισσες μέχρι το πρωί της Κυριακής» αποκάλυψε. Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Όστιν Μπέλαμι θα αναρρώσει πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις