Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσημα στοιχεία για τους θανάτους από εμβόλια στη Βρετανία. Αύξησή κατά 4800% από το 2020 - ΔΕΝ EINAI ΘΑΝΑΤΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!!!

 


Μικροί αριθμοί (λόγω καταγραφής) αλλά χρειάζεται διερεύνησή

Φωτογραφία από τον Mufid Majnun στο Unsplash

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του Naked Εmperor

Το Γραφείο της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS) κλήθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο ενός αιτήματος ελευθερίας πληροφοριών, να συγκρίνει τους θανάτους από εμβόλια COVID-19 με άλλους θανάτους λόγω εμβολιασμού.

Δημιούργησαν έναν πίνακα με τίτλο «Εμβολιαστικοί θάνατοι 2013 – 2021», ο οποίος απαριθμούσε στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας για τους θανάτους στην Αγγλία όπου η υποκείμενη αιτία ήταν ο εμβολιασμός (εξαιρουμένων των εμβολίων για τον COVID-19).

Το απόλυτο σύνολο των θανάτων μεταξύ 2013 και 2021 ανήλθε σε έναν.

Ένας θάνατος από το ιογενές εμβόλιο που συνέβη το 2018.

Κάθε μήνα, το ONS καταγράφει τον αριθμό των θανάτων που αφορούν εμβόλια COVID-19 και πού είναι η βασική αιτία θανάτου στη Μηνιαία Ανάλυση Θνησιμότητας.

Μέχρι σήμερα, έχουν σημειωθεί 49 θάνατοι από αυτά τα εμβόλια, εκ των οποίων οι 43 αναφέρουν τα εμβόλια ως τη βασική αιτία.

Αυτοί οι θάνατοι είναι περισσότερο από πιθανό να είναι υπομετρημένοι, καθώς οι γιατροί δυσκολεύονται να εξακριβώσουν εάν τα εμβόλια ήταν η πραγματική αιτία θανάτου ή όχι.

Πιθανότατα θα υπάρχει επίσης σημαντική πίεση να μην καταγράφονται τα εμβόλια ως αιτία θανάτου, εάν υπάρχουν αμφιβολίες.

Το γεγονός ότι η Ουαλία έχει μηδενικούς θανάτους όταν, στατιστικά, θα έπρεπε να έχει διψήφιο αριθμό, εάν ακολουθούσαμε τους αριθμούς της Αγγλίας, δείχνει ότι η καταγραφή των θανάτων δεν είναι συνεπής.

Ωστόσο, ακόμη και αν αυτοί οι πίνακες αντιπροσωπεύουν τους πραγματικούς αριθμούς θανάτων, μια αύξηση 4800%, ανεξάρτητα από τα νούμερα, θα πρέπει να δικαιολογεί μια άμεση διερεύνησή.

Ειδικά όταν τόσοι πολλοί από αυτούς τους θανάτους ανήκουν σε άτομα νεότερης/μεσαίας ηλικίας που πιθανότατα δεν κινδύνευαν να πεθάνουν από τον Covid.

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις