Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Το 7ο μυστηριώδες σημείο της Pωσικής επιστράτευσης, ανοίγει τις ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ;;;


 Κόλπο γκρόσο Β.Πούτιν με το Διάταγμα επιστράτευσης: Στα όπλα πάνω από 1 εκατομμύριο έφεδροι- Πλημμυρίζουν τα κέντρα στρατολόγησης

Μοιράζουν χάπια ιωδίου στην Πολωνία – Φόβοι για πυρηνικό πλήγμα

Όλα δείχνουν πως η ανθρωπότητα βαίνει στο σημείο ΜΗΔΕΝ…

Κανείς και τίποτα δεν αποκλείει την χρήση πυρηνικών όπλων…

Ας είμαστε προετοιμασμένοι… οι επόμενες είκοσι με είκοσι πέντε μέρες, θα δείξουν που οδηγείται η ανθρωπότητα…

Και μην ξεχνάτε, πως δεν είναι μόνον τα γεγονότα στην Ρωσία και η επιστράτευση του Πούτιν…

Είναι και τα γεγονότα στο Ισραήλ και ο τρίτος ναός, που δεν γνωρίζουμε εμείς οι λαοί που θα οδηγήσουν…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Καλού κακού, προμηθευτείτε χάπια ιωδίου από τα φαρμακεία, πριν εξαντληθούν…

Κόλπο γκρόσο Β.Πούτιν με το Διάταγμα επιστράτευσης: Στα όπλα πάνω από 1 εκατομμύριο έφεδροι- Πλημμυρίζουν τα κέντρα στρατολόγησης (βίντεο)

Πάνω από 1 εκατομμύριο εφέδρους θα καλέσει στα όπλα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας . Από χτες το WarNews247 είχε πληροφορίες για “αλλαγές” που έγιναν στο διάταγμα του Β.Πούτιν. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν σήμερα.

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν επίσημα πως θα καλέσουν 300.000 εφέδρους. Όμως στην πράξη ο αριθμός αυτός θα είναι πολλαπλάσιος ανάλογα με τις ανάγκες της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει από χτες το WarNews247, στο Διάταγμα επιστράτευσης εισήχθη το  μυστηριώδες «σημείο Νο 7». Το Νο7 κανονικά θα αποκάλυπτε τον αριθμό των εφέδρων που καλούνται στα όπλα.

Όμως η παράγραφος Νο. 7 παραλείφθηκε στο κείμενο: η παράγραφος 6 ακολουθείται από την παράγραφο 8. Στο  7 αναφέρεται μόνο η φράση «Για επίσημη χρήση». Οι Ρώσοι κράτησαν μυστικό τον αριθμό των εφέδρων που καλούν στα όπλα.

Φυσικά, δεν μιλάμε για τυπογραφικό λάθος αλλά για πληροφορίες που δεν απευθύνονται σε ευρύ κοινό.


  1. ιδιώτες και λοχίες – έως 35 ετών,
  2. κατώτεροι αξιωματικοί – έως 50 ετών,
  3. ανώτεροι αξιωματικοί – έως 55 ετών

Το μυστηριώδες «σημείο Νο 7» του Διατάγματος

Ένα απόρρητο σημείο – το έβδομο – στο διάταγμα του Βλαντιμίρ Πούτιν για την εισαγωγή της «μερικής επιστράτευσης» στη Ρωσία, επιτρέπει στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας να καλέσει ένα εκατομμύριο ανθρώπους, όπως ανέφερε η εφημερίδα “New Gazette. Europe”, επικαλούμενη πηγή κοντά στην προεδρική διοίκηση.

Την Τετάρτη, η ιστοσελίδα της πύλης νομικών πληροφοριών δημοσίευσε μια σάρωση του διατάγματος του Βλαντίμιρ Πούτιν για την εισαγωγή της «μερικής κινητοποίησης» στη Ρωσία. Η έβδομη παράγραφος του διατάγματος φέρει την ένδειξη «για επίσημη χρήση».

Για να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες, η Novaya Gazeta. Ευρώπη» προσπάθησε επίσης να επικοινωνήσει με τις εκτελεστικές αρχές, οι οποίες, κατά κανόνα, λαμβάνουν τα πλήρη κείμενα των προεδρικών διαταγμάτων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που χαρακτηρίζονται με τη φράση «για επίσημη χρήση».

Πολλά υπουργεία, δεν έλαβαν το πλήρες κείμενο του διατάγματος και δεν υπάρχει τρόπος να το δουν μέσω του MEDO (διυπηρεσιακό σύστημα διαχείρισης εγγράφων).

«Από την πρόσβασή μου στο MEDO, βλέπω το ίδιο κείμενο με όλους τους άλλους: η έβδομη παράγραφος είναι κρυμμένη», είπε ο διευθυντής του τμήματος σε ένα από τα υπουργεία.

Η “New Newspaper. Europe” τονίζει ότι η σφραγίδα “Για επίσημη χρήση” είναι το πρώτο, το υψηλότερο επίπεδο κατηγοριοποιημένων εγγράφων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσίας.

Αργότερα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η διαβαθμισμένη παράγραφος αναφέρεται στον αριθμό των εφέδρων που μπορούν να κληθούν για στρατιωτική θητεία.

Η πηγή της ρωσικής προεδρίας ανέφερε στη “New Gazette. Europe” ότι αρχικά συζητήθηκε το θέμα της καταχώρησης ολόκληρου του κειμένου του διατάγματος υπό τον τίτλο «για επίσημη χρήση», με τους εκπροσώπους του Υπουργείου Άμυνας να εμφανίζονται θετικοί.

Αργότερα, ωστόσο, αποφασίστηκε να «εξαφανιστεί» το έβδομο σημείο, το οποίο αναφερόταν στον πραγματικό αριθμό εκείνων που θα έπρεπε να κινητοποιηθούν.

«Ο αριθμός διορθώθηκε αρκετές φορές και στο τέλος σταμάτησαν στο ένα εκατομμύριο», διευκρίνισε η πηγή.

Φυσικά οι Ρώσοι το αρνούνται. «Αυτό είναι ψέμα» είπε σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε στην ενημέρωση της Τετάρτης ο Πεσκόφ.

Όμως το γεγονός πως πρέπει να αντικατασταθούν τα στρατεύματα που πολεμούν στην Ουκρανία επί σειρά μηνών και το μήκους 1.000 χλμ του μετώπου δείχνουν ότι οι 300.000 έφεδροι είναι μόνο για αρχή…

Γεμίζουν τα κέντρα στρατολόγησης στη Ρωσία

Στο μεταξύ, η μερική επιστράτευση που ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει ξεκινήσει Μάλιστα, σχετικά βίντεο έχουν αρχίσει να αναρτώνται και στα social media.

Περίπου 10.000 εθελοντές παρουσιάστηκαν ήδη για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, χωρίς να περιμένουν τα έγγραφα της μερικής επιστράτευσης, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.

Αυτές οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω αποτελούν την νέα καθημερινότητα για πολλούς εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσους και τις οικογένειές τους.

Ρωσικά ΜΜΕ και λογαριασμοί στα social media κάνουν λόγο για ουρές κόσμου έξω από τα κέντρα στρατολόγησης ανά τη ρωσική επικράτεια.

Μάλιστα διακρίνονται συγγενείς και φίλοι να αποχαιρετούν αγκαλιάζοντας τους πιο νεαρούς:

Δείτε βίντεο:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:57
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:54
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:28
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:18
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:20

Πολωνία: Προληπτικά μέτρα για τυχόν πυρηνικό ατύχημα – Μοιράζουν χάπια ιωδίου

Ταυτόχρονα, η Πολωνία μοιράζει χάπια ιωδίου στις περιφερειακές πυροσβεστικές υπηρεσίες για να δοθούν στους ανθρώπους σε περίπτωση ραδιενεργού έκθεσης.

Αυτά τα μέτρα παίρνονται λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας για τις μάχες γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Ουκρανίας στη Ζαπορίζια αλλά και λόγω των ρωσικών απειλών για χρήση πυρηνικών όπλων για την προστασία του Ντονμπάς και των γύρω περιοχών.

Οι βομβαρδισμοί στη Ζαπορίζια – του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού της Ευρώπης – έχουν προκαλέσει ζημιές σε κτίρια κοντά στους έξι αντιδραστήρες του και έχουν κόψει καλώδια τροφοδοσίας, με κίνδυνο να προκληθεί πυρηνική καταστροφή που θα επηρέαζε τις γειτονικές χώρες

Τι δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών

«Μετά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης για μάχες κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια αποφασίσαμε εκ των προτέρων να λάβουμε προστατευτικά μέτρα για τη διανομή ιωδίου», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Μπλαζέι Πομπόζι στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Zet.

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες ότι πρόκειται για συνήθεις, προληπτικές ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία μας σε περίπτωση μιας κατάστασης, η οποία ελπίζω ότι δεν θα συμβεί», πρόσθεσε.

Το ιώδιο θεωρείται ένας τρόπος προστασίας του οργανισμού από καταστάσεις όπως ο καρκίνος του θυρεοειδούς σε περίπτωση ραδιενεργού έκθεσης.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις