Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Θρίλερ με 75χρονη της Λυρικής Σκηνής που πέθανε σε νοσοκομείο: Η περιουσία, οι δωρεές και η μήνυση


 Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών έχει μπει η υπόθεση της νεκρής γυναίκας, που ήταν μέλος της χορωδίας της Λυρικής Σκηνής. Έλληνες αλλά και αλλοδαποί φέρονται να την είχαν “πλευρίσει” για την περιουσία της.  

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LIVE NEWS, “μία υπόθεση που ασχολείται η ελληνική Αστυνομία, καταγγελλόμενης κακοποίησης και θανάτου μίας 75χρονης γυναίκας, που ήταν μέλος της Λυρικής Σκηνής”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 75χρονη πέθανε τον Μάρτιο του 2022, σε νοσοκομείο της Αθήνας με απροσδιόριστη αιτία θανάτου.

Το ενδιαφέρον σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι συγγενείς της εκλιπούσας, λίγο πριν πεθάνει, είχαν καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία σε βάρος Ελλήνων γνωστών της και κυρίως αλλοδαπών, που υποτίθεται ότι είχαν αναλάβει την περίθαλψή της, με την κατηγορία ότι την κακοποιούσαν συστηματικά και την είχαν αφήσει χωρίς τροφή για μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με την μήνυση, η 75χρονη είχε κάνει δωρεά σπίτια της στην Αθήνα και στο Λουτράκι, όπως κι άλλα χρήματα και περιουσιακά στοιχεία σε αλλοδαπούς από το Πακιστάν, που έμεναν κοντά στο σπίτι της.

Οι αστυνομικές Αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους αλλοδαπούς έχουν εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις