Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Πέθανε αιφνιδίως ο γενικός αρχηγός του AO Γλύφας σε ηλικία 44 ετών


 Πένθος στη Φθιώτιδα και τον ποδοσφαιρικό κόσμο για την απώλεια του 44χρονου γενικού αρχηγού του ΑΟ Γλύφας Γιάννη Κωστόπουλου

Ήταν για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης καφετέριας απέναντι από τα πλοία της γραμμής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής.

Το πρωί της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου άνοιξε το μαγαζί του και σέρβιρε καφέδες σε πελάτες, αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και ειδοποίησε την μητέρα του ότι θα ανέβει λίγο στο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.

Επειδή αργούσε να κατέβει, η τελευταία ανησύχησε, πήγε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα κάλεσε σε βοήθεια και έσπευσαν τα παιδιά του Πολιτιστικού με απινιδωτή και οι Λιμενικοί. Άρχισαν να του παρέχουν πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο.

 


Θάνατος στη Φθιώτιδα
Η μεγάλη αγάπη του Γιάννη Κωστόπουλου ήταν το ποδόσφαιρο

Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν μέχρι το Κέντρο Υγείας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιάννης αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα για αλλαγή στην αγωγή.

Η μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο

Ήταν από τα πλέον αγαπητά παιδιά της Γλύφας, έχοντας παίξει για πολλά χρόνια στην ομάδα, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός της. Τα τελευταία χρόνια την υποστήριζε διοικητικά από το πόστο του γενικού αρχηγού.

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, το μαγαζί του ήταν σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή. «Δύο μέτρα παλικάρι και από τα πιο αγαπητά παιδιά μας», λένε στο LamiaReport οι κάτοικοι της Κοινότητας που είναι σοκαρισμένοι.

Το τελευταίο “αντίο” στο Γιάννη θα πουν φίλοι και συγγενείς το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 4.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλύφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις