Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Bασιλιάς Kάρολος: H πρώτη φωτογραφία με το KOKKINO KOYTI στο Μπάκιγχαμ

 


Τα κόκκινα κουτιά περιέχουν έγγραφα από υπουργούς της κυβέρνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα βασίλεια

Ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε με το κόκκινο κουτί του για πρώτη φορά.

Η εικόνα, που τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα, δείχνει τον Βασιλιά να εκτελεί επίσημα κυβερνητικά καθήκοντα στο δωμάτιο του δέκατου όγδοου αιώνα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Τα κόκκινα κουτιά περιέχουν έγγραφα από υπουργούς της κυβέρνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα βασίλεια, καθώς και εκπροσώπους της Κοινοπολιτείας.

Τα έγγραφα αποστέλλονται από το γραφείο του προσωπικού γραμματέα στον Βασιλιά, όπου κι αν βρίσκεται σε όλον τον κόσμο, σε ένα κλειδωμένο, κόκκινο κουτί αποστολής.

Αυτά περιλαμβάνουν έγγραφα που απαιτούν υπογραφή, ενημερωτικά έγγραφα και πληροφορίες για προσεχείς συναντήσεις. Στην εικόνα, ο Κάρολος κάθεται σε ένα επιχρυσωμένο γραφείο και έχει δίπλα του σημαντικά έγγραφα, ένα εκ των οποίων δεμένο με κορδέλα, σε ένα ανοιχτό κόκκινο κουτί.

Στο βάθος διακρίνεται μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με κορνίζα των γονιών του, την οποία έδωσαν στον Γεώργιο ΣΤ’ για τα Χριστούγεννα του 1951.

 

Προηγουμένως, η βρετανική εταιρεία δερμάτινων ειδών πολυτελείας Barrow Hepburn & Gale επιβεβαίωσε ότι τα κουτιά για τον Κάρολο ήταν στην παραγωγή.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι ο Βασιλιάς θα λάμβανε αρχικά περισσότερα από έξι κουτιά, τα οποία θα έφεραν τον νέο βασιλικό κωδικό. Είναι πιθανό 10 έως 12 κουτιά να κατασκευαστούν και να παραδοθούν σε φάσεις τους επόμενους μήνες.

Κάθε κουτί, η τιμή του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ, έχει τη δική του κωδικοποιημένη κλειδαριά και είναι σχεδιασμένο να διαρκεί για πολλά χρόνια.

Η εταιρεία αναφέρει στον ιστότοπό της ότι τα κουτιά της «ακολουθούν τον κάτοχό τους σε όλον τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να εκτελέσουν τις ευθύνες του γραφείου τους». Προσθέτει: «Οπουδήποτε στον κόσμο βρίσκεται ο βασιλιάς ή ο υπουργός, το κόκκινο κουτί είναι κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις