Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Bασιλιάς Κάρολος: Aυτές είναι οι… παραξενιές του – Πρώην εργαζόμενοι στο σπίτι του αποκαλύπτουν Τα… σιδερωμένα κορδόνια και το ειδικό χαρτί τουαλέτας

 


Μπορεί o Κάρολος να έγινε βασιλιάς τις προηγούμενες μόλις ημέρες, μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ, ζει όμως όλη του τη ζωή ως βασιλιάς. Σύμφωνα με τη New York Post, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έχει το ψευδώνυμο «χαϊδεμένος πρίγκιπας», το όποιο χρησιμοποιούσε το προσωπικό στο Κλάρενς Χάουζ όπου ζούσε από το 2003 με τη σύζυγό του Καμίλα.

Λεπτομέρειες με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του μέχρι πρότινος πρίγκιπα της Ουαλίας αποκαλύφθηκαν το 2015 σε ένα ντοκιμαντέρ της Amazon Prime με τον τίτλο «Serving the Royals: Inside the Firm».

Ο Πολ Μπάρελ, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση του μπάτλερ και τη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αποκάλυψε τις ακριβείς οδηγίες του Καρόλου προς το προσωπικό, οι οποίες αφορούσαν από το σιδέρωμα των κορδονιών μέχρι ακόμα και την οδοντόπαστα στην οδοντόκρεμά του.

«Τα έκαναν όλα για εκείνον», όπως είπε. «Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, το ίδιο και τα κορδόνια του, το βούλωμα της μπανιέρας πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι χλιαρή στη μισογεμάτη μπανιέρα».

Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος «υποχρεώνει τους υπηρέτες του να βάζουν οδοντόπαστα στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί».

Ακολουθεί το πρωινό. Ο σεφ Graham Newbould, πρώην μέλος του βασιλικού προσωπικού ανέφερε ότι τρώει σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα και φυσικό χυμό.

 


«Όπου ταξιδεύει ο πρίγκιπας Κάρολος ταξιδεύει και το κουτί με το πρωινό του που περιέχει έξι διαφορετικούς τύπους μελιού, ορισμένα ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του».

Ο Κάρολος φέρεται, επίσης, να επιμένει να είναι σε συγκεκριμένη θερμοκρασία το τυρί και τα μπισκότα του στο τέλος των γευμάτων του ζητώντας από το προσωπικό να έχει ένα ειδικό δίσκο για να διατηρούνται ζεστά.

Ο Κάρολος, ακόμη, φέρεται να έστελνε φορτηγό με έπιπλα σε σπίτια φίλων στα οποία θα διέμενε καθώς θέλει να έχει μαζί του το κρεβάτι, τα έπιπλα και τις φωτογραφίες του.

Φέρεται ακόμη να μεταφέρει μαζί του το δικό του κάθισμα τουαλέτας αλλά και συγκεκριμένο χαρτί τουαλέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις