Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

BINTEO-σοκ: Mετανάστης στην Σουηδία Tραμπουκίζει ηλικιωμένη στο τρένο για να της πάρει την θέση!

 


Στα όρια της κοινωνικής κατάρρευσης λόγω της αθρόας εισροής αλλοδαπών

Ένα σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύθηκε στην Σουηδία το οποίο απεικονίζει μετανάστη να εκφοβίζει μια ηλικιωμένη Σουηδή να σηκωθεί για αυτόν στο τρένο!

Εν συνεχεία πάει και κάθεται σαν… κύριος και πιάνει δύο θέσεις ενώ κανείς στο τρένο δεν τόλμησε να μιλήσει.

Αυτό είναι ένα περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν στην Σουηδία η οποία έχει κατακλυστεί κυριολεκτικά από χιλιάδες μετανάστες.

Υπολογίζεται ότι στην Σουηδία διαβιούν περίπου 2.600.000 μετανάστες οι οποίοι μέσα σε πέντε χρόνια πήραν ή θα πάρουν την σουηδική υπηκοότητα.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η νίκη της Δεξιάς στην Σουηδία και η κατάρρευση της Κεντροαριστεράς σε μία χώρα στην οποία οι… σοσιαλιστικές τάσεις κυριαρχούν εδώ και έναν αιώνα περίπου.

Η Σουηδία κατέχει την 5η θέση παγκοσμίως σε βιασμούς και η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα ειδικά αν γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για μία πολύ πλούσια χώρα με εξαιρετικές κοινωνικές δομές (με λίγα λόγια δεν υπάρχει φτώχεια).


Η Δεξιά πέτυχε μεγάλη εκλογική νίκη στην Σουηδία και μεγαλώνει η λίστα των κεντροαριστερών και κεντροδεξιών κυβερνήσεων στην Ευρώπη που έχουν σαρωθεί από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Εν μέσω των σοβαρών προβλημάτων που δημιούργησε η Κεντροαριστερά στην Σουηδία η Δεξιά αναλαμβάνει να βγάλει την χώρα από το «τέλμα».
Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου διαφορετική η κατάσταση και στην υπόλοιπη Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα.

 


Θα θυμίσουμε ότι άφωνοι έμειναν οι Έλληνες τηλεθεατές όταν άκουσαν τις απαντήσεις Αλγερινών στο κέντρο της Αθήνας ως προς το πως καταφέρνουν και διαβιούν στην Ελλάδα ενώ είναι παράνομοι και θα δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στην χώρα.
Απαντούν χωρίς φόβο και πάθος ότι κλέβουν «κινητά και χρυσό (προφανώς εννοούν κοσμήματα και χρυσαφικά)» και τα πουλάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις