Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Λέσβος: Eβαλε φωτιά στο σπίτι και το μαγαζί του αδερφού του – Πληροφορίες για ENAN NEKPO


 «Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή» λέει το θύμα

Άνδρας στη Λέσβο έβαλε τα ξημερώματα φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί του αδερφού του, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι μετά από όσα έκανε βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Ο άνδρας αρχικά έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του αδελφού του. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν γεμάτο με φιάλες υγραερίου και εισέβαλλε στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδελφός του στην ίδια περιοχή. Μάλιστα εικάζεται ότι επειδή δεν πήρε αμέσως φωτιά έβαλε ο ίδιος φωτιά στο κατάστημα.

Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να ελέγξουν και να σβήσουν τη φωτιά. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα και το αυτοκίνητο, ενώ υπέστη ζημιές και το σπίτι όπου ξεκίνησε η φωτιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Θα έπρεπε να βρίσκεται από χρόνια στη φυλακή»

Εμφανώς σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και του σπιτιού μίλησε stonisi.gr.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά. Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστευτα όλα αυτά» είπε.

Σοκαρισμένος είναι και ο αντιδήμαρχος της περιοχής Γιώργος Αλάνης, το σπίτι του οποίου είναι ακριβώς απέναντι από αυτό που κάηκε.

«Όταν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει, ειδοποιήσαμε αμέσως Αστυνομία και Πυροσβεστική. Η φωτιά ήταν πολύ επικίνδυνη και υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να επεκταθεί και στα γύρω καταστήματα και σπίτια, διότι ήταν εντός του οικισμού» ανέφερε.

Και κατέληξε: «Είναι μια τραγική κατάσταση και δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας νεκρός στο αυτοκίνητο, δεν ξέρουμε αν είναι ο δράστης ή κάποιος άλλος, περιμένουμε να γίνει ο απεγκλωβισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις