Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

EINAI AYTH H Mυστική κόρη του Kιμ Γιονγκ Ουν;


 Ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που ερμήνευσαν ένα τραγούδι για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σύζυγό του

Κινέζοι ειδικοί πιστεύουν ότι η κρυμμένη κόρη του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας έχει πιαστεί από την κάμερα στο ντεμπούτο της στη σκηνή με τη σύζυγό του.

Η μυστική κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εθεάθη για πρώτη φορά σε εκδήλωση. Η κοπέλα – που προσδιορίζεται διστακτικά ως Kim Ju-ae – εμφανίστηκε στη σκηνή στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Βόρειας Κορέας νωρίτερα αυτόν το μήνα.

Ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που ερμήνευσαν ένα τραγούδι για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σύζυγό του, Ri Sol-ju, αλλά κάτι σχετικά με αυτήν ξεχώρισε ιδιαίτερα στους ειδικούς αναλυτές.

Γράφοντας με το ψευδώνυμο Samhero, ένας αναλυτής στο blog InDPRK σημείωσε ότι η Ri Sol-ju προσεγγίζει αυτό το συγκεκριμένο κορίτσι στο τέλος της εκδήλωσης.

 


Τοποθετεί το χέρι της στην πλάτη του παιδιού και φαίνεται να της μιλάει προσωπικά και απομακρύνεται μόνο όταν χρειάζεται να μετακινήσει ένα άλλο κορίτσι μπροστά από τον σύζυγό της.

Και όταν τα άλλα παιδιά στριμώχνονται γύρω από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, πηδώντας με ενθουσιασμό, εκείνη εμφανίζεται πιο ήρεμη, πιάνοντας ακόμη και το χέρι ενός άλλου κοριτσιού για να το κρατήσει πίσω όταν τον πλησιάζει… επικίνδυνα κοντά.

Ο αναλυτής είδε κι άλλες ενδείξεις: η κάμερα εστιάζει πάνω της καθώς αρχίζει το τραγούδι, καθυστερώντας για αρκετά δευτερόλεπτα, πριν επιστρέψει ξανά και ξανά πάνω της.

Εν τω μεταξύ, ξεχωρίζει και η εμφάνισή της – είναι η μόνη κοπέλα δεν έχει πιασμένα τα μαλλιά και η μόνη που φορά λευκές κάλτσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις