Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Kυπαρισσία: Tα Nεότερα για την Yγεία του βρέφους που κακοποίησε ο πατέρας του – Στον εισαγγελέα οι γονείς

 Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Παίδων "Αγία Σοφία" το 4 μηνών βρέφος που ταρακούνησε βίαια ο πατέρας του

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το 4 μηνών βρέφος, ενώ σήμερα στις 10.15 το πρωί ο 20χρονος πατέρας που κατηγορείται για

κακοποίηση θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας για να απολογηθεί.

Ο πατέρας αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με το OPEN, κρατείται και η μητέρα, αλλά για διαφορετικό λόγο. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και ένα όπλο. Έτσι η μητέρα κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή από κοινού με τον σύζυγό της.

 


Ταρακούνησε το βρέφος

Όταν συνέβη το περιστατικό, ο πατέρας ήταν μόνος του στο σπίτι με το βρέφος και όπως είπε στους αστυνομικούς, το ταρακούνησε για να σταματήσει να κλαίει. Από τη βίαιη αυτή κίνηση στο βρέφος προκλήθηκαν πολλαπλά τραύματα, καθώς είχε σπασίματα στα πλευρά και ένα αιμάτωμα στα μάτια.

Οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι το μωράκι φέρει βαριές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα του και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, όπου διαμένει η οικογένεια. Το ζευγάρι μετέφερε το τεσσάρων μηνών παιδί στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, με τραύματα και μώλωπες.

Στη συνέχεια, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του, κρίνοντας παράλληλα αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο παίδων, «Αγία Σοφία», στην Αθήνα.

Επιπλέον, οι γιατροί του νοσοκομείου της Καλαμάτας ενημέρωσαν την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για το περιστατικό και ακολούθησε η προσαγωγή του πατέρα και της μητέρας του βρέφους, από αστυνομικούς υπηρεσίας των Αθηνών, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες τραυματισμού του παιδιού.

Ο 20χρονος πατέρας συνελήφθη και κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις