Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Kινέζος Πρόεδρος προς στον Στρατό Tης χώρας: «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ»

 


Παράλληλα με την ρωσική μερική επιστράτευση... Το νερό μπαίνει σιγά-σιγά στο αυλάκι...

Ο πλανήτης ζει κρίσιμες ώρες!

Παράλληλα με την μερική επιστράτευση που κηρύχθηκε στην Ρωσία, ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping προέτρεψε τον κινεζικό στρατό να εστιάσει την προσοχή του στην προετοιμασία για στρατιωτική δράση κα ΠΟΛΕΜΟ!!!

Συγκεκριμένα, ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ δήλωσε σε μια ενημέρωση για την εθνική άμυνα της Κίνας ότι η χώρα του πρέπει τώρα να επικεντρωθεί στην προετοιμασία για μια «πραγματική μάχη»: «Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη νέα κατάσταση και τις νέες απαιτήσεις, να εστιάσουμε στην προετοιμασία για πόλεμο, να έχουμε το θάρρος να εξερευνήσουμε και να καινοτομήσουμε», τόνισε.

Στην διάσκεψη συμμετείχαν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής της Κίνας (CMC), της Λαϊκής Ένοπλες Αστυνομίας και των στρατιωτικών ακαδημιών.

 


Σε περίπτωση που τα πράγματα οδηγηθούν σε τρίτο παγκόσμιο, τότε ένα μέρος της Κίνας ίσως πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσίας.

Στο θέμα αναφέρθηκε και το ρωσικό TASS, γράφοντας τίτλο: «Ο Σι Τζινπίνγκ προτρέπει τις ένοπλες δυνάμεις της Κίνας να επικεντρωθούν στην προετοιμασία για πολέμους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις