Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

MΠΟΧΑ... MΠΟΧΑ... MΠOXA...


Ο “κοριός” σε 2 δικηγόρους!

Οι “δουλειές” με όπλα σε αραβικές χώρες και στην Βόρειο Αφρική που “ξεπλένονται” στην Ελλάδα με αιολικά πάρκα.

Τα συγγενικά πολιτικά πρόσωπα (ανώτατου βαθμού) και όσα ακούγονται στο μεταξύ τους.

Με εκπορνευμένους ή διεστραμμένους δικαστικούς, με μια ΕΥΠ διαλυμένη, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…

Πολιτικά και λοιπά ΛΑΜΟΓΙΑ, τρώνε με χρυσά κουτάλια τις τελευταίες σάρκες της Ελλάδας, σε βάρος του ελληνικού λαού…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου
 

Το χρήμα είναι τυφλό και βλέπει μόνο την διαδρομή προς την τσέπη!

Ένα δικηγορικό γραφείο από τα πιο μεγάλα στην Αθήνα και υπεράνω υποψίας, που αποτελείται από 3 συναιτέρους εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει βαθμό συγγενείας (όχι δευτεροξάδεφος) με προβεβλημένο πολιτικό που έχει διατελέσει σε υψηλά αξιώματα, έχει τεθεί υπό τον «διακριτικό» έλεγχο των Αρχών και των Υπηρεσιών για περίεργες και ύποπτες δράσεις, που έχουν να κάνουν με προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων και πολεμικού υλικού σε αραβικές χώρες αλλά και χώρες της Βορείου Αφρικής!
Το τηλέφωνο του δικηγόρου αυτού είναι υπό 24ωρη παρακολούθηση.

Άπαντες αντιλαμβάνονται ότι ακούγονται και όσα του λένε οι άλλοι! Τώρα εάν οι επισυνδέσεις είναι νόμιμες ή όχι ρωτήστε άλλους και όχι εμένα

Πρόκειται για μια υπόθεση που όπως με πληροφορούν είναι σύνθετη και δαιδαλώδης καθώς οι «αμοιβές» που ξεπερνούν τα 6 εκατ ευρώ  για την προμήθεια των εξοπλισμών συνδέονται με την παραγωγή Ενέργειας και Ανανεώσιμες Πηγές στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή!

Οι αρμόδιες Αρχές παρακολουθούν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή καθώς θεωρούν ότι έχει «ουρά» που μπορεί να οδηγήσει σε ηχηρές αποκαλύψεις τόσο όσον αφορά το μέγεθος της «δουλειάς» σε απόλυτα νούμερα, όσο και τα «βαριά ονόματα» του εφοπλισμού που έμμεσα ή άμεσα εμπλέκονται!

ΥΓ. Προσέξτε, το εν λόγω δικηγορικό γραφείο με τον συγγενή πρώην υψηλόβαθμου πολιτικού ανδρός, δεν είναι το ίδιο με άλλο νομικό γραφείο, το οποίο επίσης ελέγχεται από την Επιτροπή για το ξέπλυμα και στο οποίο ηγείται συγγενής (δεύτερου βαθμού εδώ) επωνύμου πολιτικού ανδρός!

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις