Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Άγριος καβγάς στον «Aέρα» του ΣΚΑΙ για τη Mελέτη Τσιόδρα – Λύτρα: «Tα Mωρέ εκεί που σε παίρνει» Αντέδρασαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό


 Άγριος καβγάς στον «αέρα» του ΣΚΑΙ με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα. Ο Νίκος Σβέρκος την χαρακτήρισε σκάνδαλο και αναρωτήθηκε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητήσει συγγνώμη στις οικογένειες, που με την πολιτική της κυβέρνησης επέφερε να χαθούν ζωές.

Τότε ανέβηκαν οι τόνοι, και αντέδρασαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό.

Ο Δημήτρης Οικονόμου έλεγε, «Νίκο, είσαι εκτός θέματος» με τον Νίκο Σβέρκο να του απαντά: «Εκτός θέματος είστε όλοι εσείς. Πέθανε κόσμος».

Η Ντόρα Κουτροκόη έλεγε «δεν έχεις μπροστά σου τα στοιχεία για να ξέρεις». Στον καβγά μπήκε και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου τονίζοντας «γιατί λες ψέματα;».

 


Με τον Νίκο Σβέρκο να φωνάζει «σταμάτα» και τον κ. Παπαπαναγιώτου να λένε «μα λες ψέματα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ». Οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο ανάμεσα στο Νίκο Σβέρκο και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα.

Παπαπαναγιώτου: «Κατάλαβες τι είπε; Όχι.»

Σβέρκος: «Τι όχι μωρέ, διάβασέ τη μωρέ…»

Παπαπαναγιώτου: «Τα μωρέ εκεί που σε παίρνει. Τα μωρέ στις γιάφκες. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης κειμένου. Τρίτη δημοτικού πήγε, δεν πήγε παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις