Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Nέες Aπειλές Aκάρ κατά της Ελλάδας: Av συνεχίσουν με αυτό το μυαλό, το κολύμπι θα τους φανεί χρήσιμο


 Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Hurriyet ο Χουλουσί Ακάρ προκαλεί για ακόμη μια φορά

Νέες προκλητικές δηλώσεις και απειλές κατά της Ελλάδας από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τον υπουργό Άμυνας της γείτονος, Χουλουσί Ακάρ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hurriyet» και κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου από το Καστελλόριζο, ο Ακάρ είπε:

«Πιστεύαμε ότι είχαν ξεχάσει να κολυμπούν όταν είδαμε την πρόσφατη προκλητική συμπεριφορά τους. Αν συνεχίσουν με αυτό το μυαλό, το να γνωρίζουν κολύμπι θα τους φανεί χρήσιμο».

 


Ο ίδιος μίλησε για καλές προθέσεις από μέρους της Τουρκίας και σε ακόμη μία προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, υποστήριξε ότι «ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί συνεχίζουν τις προκλητικές ενέργειες και τη ρητορική τους. Καταφεύγουν σε διάφορα μέσα για να δυσφημήσουν την Τουρκία. Γελοιοποιούνται με αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς τους που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική και το δίκαιο».

Δημοσίευμα Ακάρ

Ο Χουλουσί Ακάρ είπε, μάλιστα, ότι είναι η Τουρκία που «πιεστικά» προσκαλεί την ελληνική πλευρά σε διάλογο για επίλυση των προβλημάτων και οι Έλληνες που «συνεχώς αποφεύγουν τον διάλογο».

«Λένε ψέματα ότι η Τουρκία είναι στην πλευρά αυτού που αποφεύγει τον διάλογο. Συνεχώς παραπονούνται για την Τουρκία σε τρίτους όπως το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση για προβλήματα που μπορούμε να λύσουμε μεταξύ μας. Προσπαθούν συνεχώς να μετατρέψουν διμερή ζητήματα σε ζητήματα Τουρκίας-ΕΕ, Τουρκίας-ΝΑΤΟ ή Τουρκίας-ΗΠΑ» συνέχισε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

«Συνεχώς προσπαθούν να παραπλανήσουν την διεθνή κοινή γνώμη με αβάσιμους ισχυρισμούς για την Τουρκία σε κάθε σχετικό ή άσχετο φόρουμ. Με το να το κάνουν αυτό επιδεικνύουν αήθη και μη-διπλωματική συμπεριφορά» πρόσθεσε ο Χουλουσί Ακάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις