Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Nεα Mελέτη απο το περιοδικό Vaccine, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Μεγαλύτερη η βλάβη από το όφελος μετά τον εμβολιασμό mRNA.

 


Παρενέργειες: «Βλέπουμε απόλυτη αύξηση του κινδύνου από τον εμβολιασμό με mRNA»

Μια ακόμα επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει πόσο επικίνδυνα είναι τα εμβόλια των φαρμακοΜΑΦΙΩΝ.
Αναρωτιέμαι… εκεί στο ΣτΕ, τι διάολο έκαναν όλη τη μέρα…και έκριναν πως είναι ασφαλή τα εμβόλια…;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Ομάδα Ιολόγων καλεί τον γερμανικό ΕΟΦ να σταματήσει τις συστάσεις εμβολιασμού!
Επικεφαλής της ομάδας ο καθηγητής Peter Doshi από το Πανεπιστήμιο του Maryland που ανέλυσε εκ νέου βασικές μελέτες μαζί με επιδημιολόγους και στατιστικολόγους από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Ισπανία και έναν ανώτερο συντάκτη από το British Medical Journal, ένα από τα πιο γνωστά ιατρικά περιοδικά.
Ο Sander είναι παγκοσμίου φήμης επιδημιολόγος και ένας από τους καλύτερους στον τομέα.
Παρενέργειες: «Βλέπουμε απόλυτη αύξηση του κινδύνου από τον εμβολιασμό με mRNA»
Αυτός είναι ο τίτλος ενός άρθρου στη «Berliner Zeitung» στο οποίο περιέχεται μια συνέντευξη με τον επιδημιολόγο και κοινωνικό γιατρό Ulrich Keil:
“[Αυτός] εφιστά την προσοχή σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου στο ιατρικό περιοδικό Vaccine.
Μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον ανωτέρω συγγραφέα καθηγητή Peter Doshi του Πανεπιστημίου του Maryland έχει αναλύσει εκ νέου βασικές μελέτες για τα εμβόλια mRNA και καταλήγει στις δικές του αξιολόγηση των σοβαρών παρενεργειών σε ενήλικες.
Έκαναν μια εκ νέου ανάλυση των βασικών μελετών της Pfizer και της Moderna σχετικά με τα νέα εμβόλια mRNA. Αυτό περιλαμβάνει δεδομένα τυχαιοποιημένων δοκιμών φάσης 3. Το σχέδιο μελέτης όριζε ότι η Pfizer θα πρέπει να παρατηρεί και να συγκρίνει λίγο περισσότερα από 40.000 άτομα, η Moderna 30.000 άτομα σε διάστημα δύο ετών, τα μισά τυχαία στην ομάδα του εμβολίου ή του εικονικού φαρμάκου.
Μετά από κατά μέσο όρο μόλις δύο μήνες παρατήρησης μετά τη δεύτερη δόση, ζητήθηκε η επείγουσα έγκριση και των δύο εμβολίων. Ωστόσο, τη στιγμή της επείγουσας έγκρισης, πολλά ερωτήματα ήταν ακόμη ανοιχτά, ειδικά για την ασφάλεια των εμβολίων, όπως σημείωσαν οι ίδιες οι ρυθμιστικές αρχές.
Διερεύνησαν την εμφάνιση σοβαρών παρενεργειών χρησιμοποιώντας την τυποποιημένη λίστα της Brighton Collaboration για δοκιμές εμβολίων. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μια ποικιλία κλινικών διαγνώσεων που μπορεί να σχετίζονται αιτιολογικά με τον εμβολιασμό.
Σε σύγκριση με τις ομάδες εικονικού φαρμάκου, οι εμβολιασθέντες, και οι δύο μελέτες μαζί, είχαν 16% αυξημένο κίνδυνο σοβαρής παρενέργειας. Βλέπουμε λοιπόν μια απόλυτη αύξηση του κινδύνου από το εμβόλιο mRNA Covid-19.
Ο γερμανικός ΕΟΦ πρέπει να λάβει υπόψη του αυτή την εξαιρετικά επίκαιρη μελέτη και να αποσύρει τη σύστασή της σχετικά με τα εμβόλια mRNA ή να τα λάβει υπόψη στις τρέχουσες συστάσεις για τα εμβόλια κατά της παραλλαγής όμικρον, τα οποία βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα mRNA.
Σύμφωνα με αυτή την περίοδο παρατήρησης των δύο μηνών, ο κίνδυνος μιας σοβαρής παρενέργειας και για τα δύο εμβόλια mRNA υπερέβη το όφελος, δηλαδή τη μείωση του κινδύνου νοσηλείας με θετικό τεστ PCR, σε σύγκριση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου.
Στη μελέτη Moderna, 15,1 στους 10.000 εμβολιασμένους συμμετέχοντες υπέστησαν σοβαρή παρενέργεια. Αντίθετα, ο κίνδυνος μιας σοβαρής πορείας μειώθηκε μόνο κατά 6,4 ανά 10.000 εμβολιασμένους συμμετέχοντες σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου.
Στη μελέτη Pfizer/BionTech, ο κίνδυνος σοβαρής ανεπιθύμητης ενέργειας ήταν υψηλότερος στο 10,1 ανά 10.000 από τη μείωση του κινδύνου για νοσηλεία λόγω Covid-19 σε σύγκριση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου με 2,3 στους 10.000 συμμετέχοντες. 
Και οι δύο μελέτες μαζί δείχνουν 16% αυξημένο κίνδυνο σοβαρής παρενέργειας μετά τον εμβολιασμό με mRNA…
enromiosini.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις