Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

N.Μπακογιάννη: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία» – Η αδελφή του πρωθυπουργού μας έθεσε σε εμπόλεμο κατάσταση!


 Έχει μείνει κάτι άλλο να διαπράξουν μετά το θανατικό της πανδημίας, τις υποκλοπές και την εμπόλεμη κατάσταση;

H αδελφή του πρωθυπουργού, πρώην ΥΠΕΞ και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1…. κήρυξε «τον πόλεμο» στη Μόσχα λέγοντας ότι με τη «Ρωσία είμαστε σε πόλεμο»!

Κάνει έτσι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στις σχέσεις μας με τη Ρωσία και μας βάζει πλέον στο «κάδρο» όχι των «μη φιλικών χωρών» αλλά των «εχθρικών χωρών» απέναντι στη Ρωσία.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Τουρκία κρατά μία ισορροπία πουλώντας όπλα στους Ουκρανούς και διαμεσολαβώντας ακόμα και στην πώληση του ουκρανικού σιταριού.

Την ίδια στιγμή που ήδη έχουν αποσυρθεί από τη Σάμο και την Χίο τα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 για να παραδοθούν στους Ουκρανούς και σύντομα θα αποσυρθούν και από την Λέσβο.

 


Όλα αυτά ειπώθηκαν δικαιολογώντας το γιατί έπρεπε να αλλάξει ο εκλογικός νόμος έτσι ώστε αν πάμε σε δεύτερες εκλογές, που δε θα πάμε γιατί η ΝΔ θα συντριβεί στις πρώτες, θα μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Βέβαια, η Ντόρα Μπακογιάννη προτιμάει κυβέρνηση Α.Τσίπρα από την ακυβερνησία.

Όμως, ακυβερνησίες δεν υπάρχουν, το είδαμε σε όλες τι κυβερνήσεις από το 2012 και μετά.

Και να τονίσουμε ότι οι πλέον καταστροφικές κυβερνήσεις για την Ελλάδα μετά το 2009 ήταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009-2011 και η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη που διέπραξε ότι διέπραξε, τόσο στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, όσο και της πανδημίας και του Oruc Reis με το οποίο η Τουρκία κέρδισε de facto δικαιώματα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις