Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

New England Journal of Medicine: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό για μεγαλύτερο διάστημα από τους ανεμβολίαστους

Οι εμβολιασμένοι με τρίτη δόση έγιναν «υγειονομικές βόμβες»


Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine, διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού παρέμειναν μεταδοτικά με τον ιό για

μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους.

Δημιουργούνται βέβαια εύλογες απορίες ως προς το γιατί η ελληνική κυβέρνηση όπως και οι υπόλοιπες δυτικές κυβερνήσεις επέμεναν στην συνέχιση των εμβολιασμών αφού ο αντικειμενικός σκοπός ο οποίος ήταν η διακοπή της μετάδοσης της νόσου δεν επετεύχθη ποτέ και ήταν φανερό ότι αυξήθηκε αντί να μειωθεί.

Η διαφορά στη μεταδοτικότητα ήταν ιδιαίτερα έντονη μεταξύ των μη εμβολιασμένων και των ατόμων που δεν έλαβαν αναμνηστική δόση.

Δηλαδή όσοι έκαναν την τρίτη δόση ήταν κυριολεκτικά «υγειονομικές βόμβες»! Να υποθέσουμε ότι αυτό αυξάνεται εκθετικά με όσους έκαναν την 4η;

Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν σε επιστολή προς τον εκδότη που υπογράφουν δεκάδες γιατροί από διάφορα νοσοκομεία της Βοστώνης της Μασαχουσέτης στο διάσημο New England Journal of Medicine τον Ιούνιο.

Από τον Ιούλιο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022, οι ερευνητές μελέτησαν 66 συμμετέχοντες που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένων 32 ατόμων με την παραλλαγή Delta και 34 με την παραλλαγή Omicron.

Οι ερευνητές συνέταξαν μια ποικιλία γραφημάτων παρακολουθώντας πόσο καιρό οι άνθρωποι παρέμειναν μεταδοτικοί με τον ιό, χρησιμοποιώντας τόσο τεστ PCR όσο και καλλιέργειες ιών ως δείκτες.

Όταν τα δεδομένα διαχωρίστηκαν στις κατηγορίες «μη εμβολιασμένοι», «εμβολιασμένοι» και «με αναμνηστική δόση»τα άτομα που δεν έλαβαν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ήταν μεταδοτικά για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τα θετικά τεστ PCR, εντός των πρώτων 10 ημερών από τη μόλυνση του ιού, το 68,75% των μη εμβολιασμένων ατόμων δεν ήταν πλέον μεταδοτικά.

Αντίθετα, μόνο το 29,72& των εμβολιασμένων και το 38,46% των ατόμων που είχαν λάβει αναμνηστική δόση δεν ήταν πλέον μεταδοτικά.

Δεκαπέντε ημέρες μετά τη μελέτη, το 93,75% και το 92,31% των μη εμβολιασμένων και των ατόμων που είχαν λάβει αναμνηστική δόση, αντίστοιχα, δεν ήταν πλέον μεταδοτικά.

Ωστόσο, μόνο το 78,38% των εμβολιασμένων δεν ήταν μεταδοτικοί.

Η μελέτη ακολουθεί πλήθος παρόμοιων αναφορών και αναλύσεων που διεξήχθησαν από ερευνητές που συνήγαγαν παρόμοια συμπεράσματα τα οποία υπονομεύουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων του κορωνοϊού.

Η φυσική ανοσία έχει επίσης αποδειχθεί ανώτερη στην καταπολέμηση της αρχικής μόλυνσης του κορωνοϊου.

Παρά τα σημεία δεδομένων, τα οποία λογοκρίνονται συστηματικά από τους «ελεγκτές γεγονότων» των κοινωνικών δικτύων, ο Λευκός Οίκος και τα κύρια μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να προωθούν άκριτα τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις