Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Oι παγκοσμιοποιητές μόλις άρχισαν να αναπτύσσουν τα όπλα τους κατά της ανθρωπότητας. Eτσι θα «ξεπαστρέψουν» όσους δεν θέλουν Eμβόλια


 Όπως λέει τώρα ο σύμβουλος της παγκοσμιοποίησης Yuval Harari, η εποχή των ανθρώπων πλησιάζει στο τέλος της στον πλανήτη Γη και οι παγκοσμιοποιητές έχουν ενεργοποιήσει ένα πολύπλευρο σχέδιο για να «καθαρίσουν» τον πλανήτη από όλα τα ανθρώπινα όντα.

Αν κάποιος είχε κάποια άρρωστη, στριμμένη επιθυμία να σκοτώσει ένα κοπάδι βοοειδών, θα μπορούσε απλώς να διακόψει το νερό και το φαγητό. Ο θάνατος θα ερχόταν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες το πολύ. Το ίδιο συμβαίνει αυτή την στιγμή στους ανθρώπους.

Έχουν όλους τους τρόπους και όλη την τεχνολογία στα χέρια τους, εδώ και πολλές δεκαετίες… και είναι αποφασισμένοι να την χρησιμοποιήσουν… ήδη την χρησιμοποιούν, ξεραίνοντας ποτάμια και λίμνες…

Μην περιμένετε έλεος απ’ ΑΥΤΟΥΣ…

Ήταν και παραμένουν ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, για χιλιάδες χρόνια…

Σημασία έχει ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ…

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ … ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αυτό το: “Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών.”, είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο…

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έπαιρναν και θα συνεχίσουν να παίρνουν θέση σε ότι αφορά στην κοινωνία και τα όσα υφίσταται από ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ και ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Τι θα γίνει με τις ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ!!!
Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών.

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ γράφουν:

Οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν την ανθρωπότητα ως βοοειδή (ή πρόβατα) που πρέπει να τα εκμεταλλεύονται για όσο χρόνο χρειάζεται και μετά να θανατώνονται σαν κοπάδια βοοειδών όταν δεν είναι πλέον χρήσιμα. 

Όπως λέει τώρα ο σύμβουλος της παγκοσμιοποίησης Yuval Harari, η εποχή των ανθρώπων πλησιάζει στο τέλος της στον πλανήτη Γη και οι παγκοσμιοποιητές έχουν ενεργοποιήσει ένα πολύπλευρο σχέδιο για να «καθαρίσουν» τον πλανήτη από όλα τα ανθρώπινα όντα.

Αν κάποιος είχε κάποια άρρωστη, στριμμένη επιθυμία να σκοτώσει ένα κοπάδι βοοειδών, θα μπορούσε απλώς να διακόψει το νερό και το φαγητό. Ο θάνατος θα ερχόταν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες το πολύ. Το ίδιο συμβαίνει αυτή την στιγμή στους ανθρώπους.

Η παροχή νερού διακόπτεται μέσω γεωμηχανικής, προκαλώντας παγκόσμιες ξηρασίες και εκτεταμένες αποτυχίες των καλλιεργειών. 

Ολόκληρες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας απειλούνται με διακοπή της παροχής νερού για τα επόμενα χρόνια (σ.σ. στην Βρετανία απαγόρευσαν ήδη το πότισμα και ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ – ΕΔΩ).

Το απόθεμα τροφίμων αποδεκατίζεται  με την διακοπή των προμηθειών λιπασμάτων και την αύξηση των τιμών του καυσίμου ντίζελ στα ύψη, ενώ παράλληλα γίνεται επίθεση στην αλυσίδα εφοδιασμού που προμηθεύει εξαρτήματα αγροτικού εξοπλισμού.

Το αποτέλεσμα;;; Τόσο η παροχή νερού όσο και η παροχή τροφίμων διακόπτονται. Το ανθρώπινο κοπάδι θανατώνεται με μερικούς από τους ίδιους τρόπους που θα μπορούσε να εξαλειφθεί ένα κοπάδι βοοειδών.

 

ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;

Τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν έναν άλλο φορέα θανάτωσης για την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού (ΕΔΩ να συζητείται επίσημα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ).

Όπου τα εμβόλια είναι εθελοντικά, προορίζονται να εξοντώσουν εύκολα τις ευκολόπιστες μάζες που είναι τόσο κακώς ενημερωμένες που στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι η Μεγάλη Κυβέρνηση και η Big Pharma θέλουν να σώσουν την ζωή τους.

Στην πραγματικότητα, φυσικά,  τα εμβόλια (ενδεχομένως) είναι βιολογικά όπλα  σχεδιασμένα (ίσως) για την στειρότητα και την μείωση του πληθυσμού. 

Ένα τεράστιο ποσοστό – δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τελικό αριθμό – όσων έχουν ήδη λάβει τα εμβόλια (ίσως) πεθάνουν από  αυτοσυναρμολογούμενους θρόμβους που τώρα γνωρίζουμε ότι περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις αγώγιμων στοιχείων  όπως το αλουμίνιο, ο κασσίτερος και το νάτριο.

Όσους αντιστέκονται στα εμβόλια, οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να τους εξοντώσουν από την πείνα λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων.

Αυτήν τη στιγμή, γνωρίζουμε ήδη ότι δεν υπάρχει αρκετό φαγητό στα σκαριά για να ταΐσει τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023.

Οι συνεχιζόμενες κυβερνητικές επιθέσεις στην προμήθεια τροφίμων – όπως στην  Ολλανδία που διατάσσει τους κτηνοτρόφους να θανατώσουν τα κοπάδια τους  – έχουν σχεδιαστεί για να επιδεινώσουν την έλλειψη τροφίμων και να επιταχύνουν την μαζική πείνα (σ.σ. στόχος επίσης να παρουσιαστεί ένας παγκόσμιος ηγέτης που θα δώσει την… λύση, σε όσους ανθρώπους απομείνουν, «πακέτο» μαζί με χούντα).

Σχετικά λίγοι άνθρωποι προετοιμάζονται με εφεδρικές προμήθειες τροφίμων. Όταν τα ράφια είναι άδεια, θα πανικοβληθούν.

 

ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι μια μαζική εξέγερση πολιτών απέχει μόλις μήνες.

Η Δυτική Ευρώπη, συγκεκριμένα, ίσως δει εξεγέρσεις πολιτών τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι παγώνουν και λιμοκτονούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων έχει ήδη δημιουργηθεί (τεχνηέντως). Γνωρίζουν επίσης ότι οι μαζικές εξεγέρσεις θα ξεκινήσουν καθώς η πείνα και η έλλειψη επιδεινώνονται.

Ως αποτέλεσμα, βιάζονται να τελειώνουν με ορισμένα σχέδια, προτού οι εξεγέρσεις ξεφύγουν από τον έλεγχο και η χιονοστιβάδα ξεπεράσει την ικανότητα των κυβερνήσεων να την συγκρατήσουν.

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω από τη στρατολόγηση και τον οπλισμό  87.000 νέων πρακτόρων της IRS  στους οποίους λέγεται ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν «θανατηφόρα βία» εναντίον του αμερικανικού λαού. 

Στην Γαλλία,  το Υπουργείο Εσωτερικών προσλαμβάνει χιλιάδες «πράσινους αστυνομικούς»  που θα ενωθούν με ένοπλες ταξιαρχίες για να εκδιώξουν υποτιθέμενα «περιβαλλοντικά εγκλήματα». 

Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των ένοπλων κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ, την Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, τον Καναδά, την Αυστραλία κ.λπ. είναι να  πραγματοποιήσουν μαζικές εκτελέσεις αμάχων (σ.σ. Θα φτάσουμε σε τόσο ακραίες καταστάσεις;;;).

 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους γρηγορότερα από την μαζική πείνα και τις αποτυχίες των καλλιεργειών, σκεφτείτε αυτό:

Οποιαδήποτε δυτική κυβέρνηση μπορεί να σαμποτάρει το δικό της εγχώριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να κατηγορήσει τους Ρώσους για «επιθέσεις στον κυβερνοχώρο».

Όταν το ηλεκτρικό δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας, το χρηματοπιστωτικό σύστημα σταματάει.

Ακολουθεί χάος.

Μαζικές λεηλασίες και βία στους δρόμους.

Οι αστυνομικοί παρατάνε την δουλειά τους. Οι πολίτες που μένουν πίσω δολοφονούνται, ληστεύονται και βιάζονται. Αυτό θα συμβεί σχεδόν σε κάθε πόλη της Αμερικής.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες μετά από ένα τέτοιο σενάριο αμέτρητοι πολίτες θα έχουν πεθάνει από βία, πείνα, ασθένεια κ.ο.κ.

Κατανοήστε ότι η  θέρμανση και ο κλιματισμός δεν θα λειτουργούν.

Τα δημοτικά συστήματα ύδρευσης δεν θα λειτουργήσουν, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει νερό βρύσης.

Οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας δεν θα λειτουργήσουν.

Εάν χρειάζεται να φορτίσετε μια ηλεκτρονική συσκευή, θα χρειαστείτε ηλιακούς συλλέκτες και μια ηλιακή γεννήτρια.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε, θα χρειαστείτε ένα δορυφορικό τηλέφωνο ή μια δορυφορική συσκευή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου.

Αν θέλετε να φάτε, θα χρειαστείτε αποθηκευμένο φαγητό.

Εάν δεν θέλετε να πεθάνετε από αφυδάτωση, θα χρειαστείτε ένα φίλτρο νερού και μια πηγή νερού στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση με ασφάλεια.

Θα χρειαστείτε επίσης πολλά δοχεία για την αποθήκευση και τη μεταφορά νερού, γιατί θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο νερό από ό,τι νομίζετε.

Οι παγκοσμιοποιητές μόλις άρχισαν να αναπτύσσουν τα όπλα τους κατά της ανθρωπότητας . 

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να απελευθερώσουν ανάλογα με τις ανάγκες, και αν δεν πάρουν το ποσοστό θανάτων που θέλουν, απλώς θα προκαλέσουν χάος μέχρι να πεθάνει επαρκής αριθμός δισεκατομμυρίων (σ.σ. ίσως και τρίτο παγκόσμιο).

Η ανθρωπότητα θανατώνεται σαν τα βοοειδή. Όσοι δεν το δουν θα είναι από τους πρώτους που θα εξοντωθούν από αυτό. 

Αλλά όσοι προετοιμάζονται έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τα βγάλουν πέρα ​​από τη γενοκτονία και να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του ανθρώπινου πολιτισμού από την άλλη πλευρά.

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις