Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Πόσο γελοίοι; - O N.Eυαγγελάτος ανακάλυψε «επικείμενη επίθεση Ρώσων χάκερ για αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών»


 Μετά την «αρπαγή τουρκικού drone TB-2 Bayraktar από Έλληνες στην Λιβύη και την μεταφορά τους με πλοίο στην Ελλάδα που το συνόδευαν ένα υποβρύχιο Type 214 κι ένα ισραηλινό πλοίο» (σ.σ.: μάλλον ο Τζέιμς Μποντ ήταν από πάνω, σε αεροπλάνο), «ρεπορτάζ» για το οποίο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είπε ότι θα καταφύγει στα δικαστήρια για fake news, o N.Ευαγγελάτος σήμερα «ανακάλυψε» στην εκπομπή του ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε συναγερμό ενόψει των επερχόμενων εκλογών την άνοιξη του 2022 για ρωσική επίθεση και αλλοίωση της ψηφοφορίας»!

Για να είμαστε ακριβείς το «ρεπορτάζ» το μετέδωσε η Χριστίνα Κοραή στην εκπομπή του Ευαγγελάτου.

Κατ’αρχήν γιατί «στις εκλογές την άνοιξη»; Αυτός δεν είχε μεταδώσει μετά το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, κατ’αποκλειστικότητα ότι «οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο»; 

Και δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για το ψευδές ρεπορτάζ.

Τώρα «Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή, στην κυβέρνηση εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μιας ρωσικής “επίθεσης” την ημέρα των εκλογών, με σκοπό την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος».

Μάλιστα, προς αυτήν την κατεύθυνση, «Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, κάνει αλλεπάλληλες συσκέψεις με στόχο τη διασφάλιση της διαδικασίας.

Οι σκέψεις για ψηφιακή ψήφο έχουν φύγει από το τραπέζι, καθώς μια υβριδική επίθεση από πλευράς Ρωσίας φαντάζει εύκολη.

Έτσι οι κάλπες θα στηθούν παραδοσιακά, ωστόσο όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία θα είναι έτοιμα για οποιαδήποτε διαδικτυακή επίθεση».

Εκτός από το ότι «ο Μ.Βορίδης κάνει αλλεπάλληλες συσκέψεις με στόχο τη διασφάλιση της διαδικασίας», δηλαδή να αποκρούσει (ο Μάκης…) τους Ρώσους χάκερ από το «να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα»το ερώτημα είναι πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν κάποιοι και για πόσο θα τους ανεχόμαστε να λένε παπάρες ατιμώρητα.

Γιατί η προσωρινή διαγραφή του Ευαγγελάτου από την ΕΣΗΕΑ, προφανώς δεν ήταν κατάλληλη απάντηση που θα αναχαίιζε τέτοια 

Κανείς δεν πιστεύει φυσικά ότι τις ανοησίες που προσβάλουν όλη την Ελλάδα (αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος με τον τρόπο που περιέγραψαν, ούτε σε ταινία δεν γίνεται) θα πείσουν κάποιον.

Εκτός και αν ετοιμάζονται για τέτοια εκλογική νίλα στην κυβέρνηση που νιώθουν την ανάγκη να την χρεώσουν σε κάποιον.

Εκεί στο MEGA του Μαρινάκη, όλα καλά; Τα βαπόρια με το ρωσικό πετρέλαιο; Ελπίζουμε να μην κινδυνεύουν από «Ρώσους χάκερ»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις