Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

O κόσμος καίγεται και (TO M@YNI... ) ο Κ.Μητσοτάκης βγάζει selfie με αιθέρια ύπαρξη σε ταβέρνα (VIDEO) Ο... «cool» πρωθυπουργός όταν όλα γύρω του διαλύοντια


 Ο κόσμος καίγεται καθώς το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία ενώ απειλεί να διαβρώσει ότι είχε απομείνει από τους έρμους δημοκρατικούς θεσμούς.

Φαίνεται πως αυτό δεν απασχολεί τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος απολαμβάνει εκ νέου τις διακοπές του και βγάζει φωτογραφίες «selfie» με αιθέριες υπάρξεις προφανώς για να δείξει στον Έλληνα ψηφοφόρο πόσο «cool» είναι.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα άνευ προηγουμένου «κύμα» ακρίβειας και μη γνωρίζοντας πως θα βγει ο ερχόμενος χειμώνας λόγω των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει αμέριμνος τις καλοκαιρινές του διακοπές και συνεχίζει να καλλιεργεί την εικόνα του «Μεγάλου Τιμονιέρη» που είναι αγαπητός στον λαό.


Γι αυτό ο λαός τον αποκαλει #Κουλη.

Ανεύθυνος,επικίνδυνος,ελαφρύς,ένας παρτακιας του κερατά που αδιαφορεί για τον κατοχικο χειμωνα που θα «χαρίσει» στους Έλληνες.

Χωρίς ντροπη κοκορεύεται για τις ικανότητες του όπως κάθε κωλοπαιδο που τρωει τα έτοιμα… 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις