Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Νεκρός ο Pάπερ PnB Rock έπειτα από πυροβολισμούς σε εστιατόριο


 Ο ράπερ PnB Rock σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο εστιατόριο Roscoe’s Chicken and Waffles στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, σύμφωνα με την NY POST.

Ο ράπερ έπεσε νεκρός γύρω στις 1:23 μ.μ. στο εστιατόριο στο Inglewood, ανέφεραν οι Los Angeles Times, επικαλούμενοι πηγές από την αστυνομία.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Kelly Muniz, είπε στην εφημερίδα ότι ο ύποπτος έβγαλε ένα όπλο μέσα στο εστιατόριο και ζήτησε από το θύμα το πορτοφόλι και τα κοσμήματα του.

«Πυροβόλησε τον ράπερ και έφυγε τρέχοντας από την πλαϊνή πόρτα σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε και στη συνέχεια έφυγε από το πάρκινγκ», φέρεται να είπε ο Muniz.

Ο 30χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ρακίμ Χασίμ Άλεν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 2 το μεσημέρι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Ροκ ήταν με την κοπέλα του στο εστιατόριο, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Instagram που περιελάμβανε μια φωτογραφία με ετικέτα τοποθεσίας, ανέφεραν οι LA Times. Ο ράπερ έχει πάνω από 2,7 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram.

ράπερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις