Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Peter McCullough: «Ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna Bοήθησε στην κατασκευή του Bιοεργαστηρίου της Wuhan» - Από εκεί «ξέφυγε» ο Covid-19

 


Ο φημισμένος καρδιολόγος Peter McCullough αποκάλυψε ότι ο νυν διεθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, ήταν ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της BioMerieux, της εταιρείας που κατασκεύασε το περιβόητο βιοεργαστήριο της Wuhan από το οποίο θεωρείται ότι «ξέφυγε» ο Covid-19.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Moderna συνεργάζεται και αυτή με τους Κινέζους λόγω του Stephane Bancel.

Η Moderna κατέθεσε μήνυση κατά της Pfizer  και της BioNTech για παραβίαση πατέντας σε ό,τι αφορά το εμβόλιο κατά του Covid-19, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας και ο Peter McCullough, θεωρεί πως θα αποκαλυφτούν πολλά δημοσίως από αυτήν την δικαστική διαμάχη.

H διαμάχη αυτή λαμβάνει χώρα για να αποδειχτεί ότι η Moderna είχε κατασκευάσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού νωρίτερα από την Pfizer.

«Πιστεύω πως οι Αμερικανοί θα μάθουν πολλά όσον αφορά τα εμβόλια και για το πως αναπτύχθηκαν συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου χρονικού προβαδίσματος.

Ξέρετε, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, ήταν ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της BioMerieux. Αυτοί στην πραγματικότητα βοήθησαν να φτιαχτεί το εργαστήριο βιοασφάλειας στην Wuhan της Κίνας.

Και το 2015, αφότου ο Stephane Bancel βοήθησε τους Κινέζους να φτιάξουν το εργαστήριο της Wuhan, εντάχθηκε στην Moderna κι έπειτα η Moderna αρχίζει την συνεργασία με τους Κινέζους!

Πιστεύω πως αν αυτή η μήνυση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προχωρήσει, θα γυρίσει μπούμερανγκ σε αμφότερες τις εταιρείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις