Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Επίθεση με πέτρες και μάρμαρα σε ηθοποιούς—Tι Kαταγγέλλει η Ιωάννα Πηλιχού

 


Η Ιωάννα Πηλιχού μέσω του Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δύσκολες στιγμές που βίωσε την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η παράσταση “Δείπνο με φίλους”, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό πως ανήλικα αγόρια προσπάθησαν να δουν εκείνη και τους συναδέλφους της από το παράθυρο στα καμαρίνια και πως, όταν τους είπαν να φύγουν, εκείνα τους πέταξαν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο.

«Και κάπως έτσι σήμερα τελειώσαμε μια από τις πιο δύσκολες παραστάσεις που έχουμε δώσει… Μια παράσταση με απίστευτο θόρυβο, φασαρία, φωνές, παιδιά που έτρεχαν διαρκώς μπροστά μας, ούρλιαζαν, έπαιζαν μουσική στα τηλέφωνά τους, κόσμο που ήρθε με το σκυλί του που γάβγιζε μόνιμα, άλλος θεώρησε ότι πρέπει να περάσει με το ποδήλατό του πάνω από τη σκηνή, άνθρωποι φώναζαν για ησυχία και άλλοι έτρωγαν σουβλάκια, συνάδελφοι έχασαν τα λόγια τους και χάθηκαν εντελώς κατά τη διάρκεια της παράστασης, όλοι μάλλον πάθαμε κρίσεις άγχους και ταχυκαρδία, αλλά το αποκορύφωμα ήταν άλλο.

«Τα καμαρίνια που ετοιμαζόμασταν είχαν παράθυρο. Στο γυναικείο καμαρίνι μόνιμα σκαρφάλωναν ανήλικα αγόρια, προσπαθώντας να δουν μέσα. Όταν δεν τους άρεσε που τους είπαμε να κατέβουν, αποφάσισαν να πετάξουν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο. Ήμουν τυχερή και αντί για το κεφάλι μου, χτύπησε σε ένα προστατευτικό σίδερο και επέστρεψε στο πλακόστρωτο» έγραψε η Ιωάννα Πηλιχού.

Και πρόσθεσε η Ιωάννα Πηλιχού: «Και απευθύνομαι στους γονείς που από τη μια είναι σημαντικό να κατανοήσετε και να διδάξετε και τα παιδιά σας ότι το θέατρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός. και οι ηθοποιοί εργάζονται από αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Είναι άνθρωποι που εκείνη την ώρα ζουν, αναπνέουν, ακούν, αισθάνονται, ταράζονται, αποσυντονίζονται. Δεν είναι σινεμά ή τηλεόραση.

«Και από την άλλη είναι σημαντικό να διδάξετε στα παιδιά σας τον σεβασμό στον προσωπικό χώρο κάποιου και ότι όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν η λύση δεν είναι να πετάνε μάρμαρα και να γίνονται βίαια. Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Είναι πολύ σημαντικό να το διδασκόμαστε από ανήλικοι, και να το σεβόμαστε ως ενήλικοι. Καλό σας βράδυ».

Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις που έκανε η Ιωάννα Πηλιχού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις