Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΕΛΙΚΑ TI EINAI ΘΕΛΗΣΗ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ KAI ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ; ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;

 Στις μέρες μας η προπαγάνδα έχει χτυπήσει κόκκινο και ο απλός άνθρωπος δείχνει ανίσχυρος να καταλάβει ή να κάνει τις σωστές επιλογές από το πιο μικρό και ασήμαντο μέχρι και την πιο σοβαρή απόφαση που αφορά την σωτηρία της ψυχής του!

Να δώσω ένα παράδειγμα για να βοηθήσω τον οποιονδήποτε να καταλάβει τι συμβαίνει και μετά μέσω της κρίσης του και της δικής του προσπάθειας να επιλέξει το οτιδήποτε:


Τα πάντα στην ζωή μας είναι σαν την επίσκεψη μας σε ένα κατάστημα που πουλάει ότι χρειαζόμαστε ή δεν χρειαζόμαστε!

Όταν πάμε λοιπόν εκεί και ήδη έχουμε επιλέξει τι θέλουμε να αγοράσουμε,τότε η θέληση μας έχει διαμορφωθεί ουσιαστικά.

Την ώρα που πλησιάζουμε ή έχουμε φτάσει εκεί αν έρθει κάποιος και μας πει να μην πάρουμε κάτι από το ράφι γιατί είναι επικίνδυνο,όχι καλό ή έχει κάτι καλύτερο να μας προσφέρει τότε αν δεν πάρουμε ότι θέλαμε πριν και πάρουμε ότι μας πει είναι η συναίνεση!

 


Ακόμα και αν μας απειλήσει ή μας πει πως θα πληρώσουμε πρόστιμο ή δεν θα μπορούμε να κάνουμε ότι πριν αν δεν πάρουμε αυτό που θέλει εξακολουθεί να είναι συναίνεση!!

Αν όμως μας απαγορέψει με την βία να μην το πάρουμε και μας βάλει στο καλάθι μας αυτό που θέλει αυτός και μας οδηγήσει πάλι με την βία στο ταμείο για να πληρώσουμε και να το πάρουμε τότε μόνο είναι εξαναγκασμός!!!

Τα πράγματα λοιπόν είναι ξεκάθαρα!


Κανείς ουσιαστικά τα τελευταία 2μιση χρόνια δεν μας έβαλε με την βία να κάνουμε κάτι αλλά μας οδήγησε με τον τρόπο του άμεσα ή έμμεσα να το κάνουμε!

Η ελεύθερη βούληση σε όσα επιλέξαμε ήταν εκεί...!

Κανείς λοιπόν δεν μας εξανάγκασε να βάλουμε π.χ. την μάσκα,να κάνουμε το τεστ ή το Μπόλιασμα απλά χρησιμοποίησε τον φόβο και την άγνοια μας όπως και ότι μας δένει με αυτόν τον κόσμο και δεν μας αφήνει να δούμε τον πνευματικό δρόμο!!

Όλα είναι στο χέρι μας πάντα...επιλέγουμε με την ελεύθερη βούληση μας στο οτιδήποτε!!

Αν μας πουν να φάμε λοιπόν έντομα ή ανθρώπινη σάρκα και εμείς το κάνουμε ή να τσιπαριστούμε ή όταν έρθει το Θηρίο να πάρουμε το Χάραγμα και το κάνουμε πάλι είναι συναίνεση και όχι εξαναγκασμός!!

Επιλέγουμε μέσω της δικαιοσύνης Του Θεού το σκότος ή το Φως,το κακό ή το καλό...το να σώσουμε την ζωή ή την ψυχή μας!

Αυτά είχα να πω και τα συμπεράσματα πάντα δικά σας!

Δίνω μόνο τροφή για σκέψη και το έναυσμα για περεταίρω έρευνα...!

Επιλέξτε λοιπόν συνετά...ο καιρός γαρ εγγύς!


Bill Colin


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις