Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

US Open: Η ρακέτα του Ναδάλ αναπήδησε και τον χτύπησε στο πρόσωπο


 Ο Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε για να κερδίσει στο US Open. Ο σπουδαίος τενίστας κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Φάμπιο Φονίνι, κόπηκε στην μύτη του, όταν η ρακέτα του αναπήδησε από το γήπεδο και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Όλα έγιναν όταν ο αθλητής, κινήθηκε προς τα δεξιά όταν χτύπησε ένα μπακχάντ και η ρακέτα του ξέφυγε, χτυπώντας στο έδαφος και στη συνέχεια προκαλώντας τον τραυματισμό του. Ο Ναδάλ μόρφασε αμέσως και έβαλε το δεξί του χέρι στο πρόσωπό του. Στη συνέχεια, τοποθέτησε και τα δύο χέρια στο κεφάλι του, πριν πάει στο πλάι.


Ο Ναδάλ αιμορραγούσε και πήρε ιατρικό τάιμ άουτ. Ξάπλωσε ανάσκελα, ενώ του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο Φάμπιο Φονίνι πήγε να ελέγξει ότι είναι καλά ο αντίπαλός του και το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από περίπου πέντε λεπτά καθυστέρηση.

Ο τραυματισμός συνέβη στον πρώτο πόντο με τον Ναδάλ να προηγείται στο 3-0 στο τέταρτο σετ.

Με έναν επίδεσμο στη μύτη επανήλθε δυναμικά στον αγώνα.

Ο Ναδάλ με τον επίδεσμο στην μύτη – Φωτογραφία: US OPEN

Ο 22 φορές πρωταθλητής Grand Slam κέρδισε τον αγώνα του δεύτερου γύρου με 2-6, 6-4, 6-2, 6-1 στο στάδιο Arthur Ashe.

Ναδάλ: Δεν μου έχει συμβεί τέτοιος τραυματισμός με την ρακέτα

Μετά το τέλος του αγώνα σε ερώτηση αν είναι καλά απάντησε με χαμόγελο. «Είμαι καλά. Στην αρχή είχα ζαλιστεί. Πονάει λίγο. Δεν μου έχει συμβεί ξανά με την ρακέτα κάτι τέτοιο, μόνο με το μπαστούνι του γκολφ». Στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε ότι ίσως έχει σπάσει την μύτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις