Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Επόμενη προειδοποίηση από έναν νέο παγκόσμιο ηγέτη του WEF: «Έως και 10 δύσκολοι χειμώνες μπροστά».


 «Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, οι χειμώνες που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Αυτό μπορείτε να περιμένετε.

Ελπίζω για το καλύτερο, να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο».

Το έτος 2030 θα ξημερώσει σε οκτώ «δύσκολους χειμώνες».

Σύμπτωση;

 

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις…

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…

Σημασία έχει να προετοιμαστούμε άμεσα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Κυβερνητικά στελέχη σε όλη την Ευρώπη προειδοποιούν ότι ένας «δύσκολος χειμώνας» είναι μπροστά.

Ο Βέλγος Πρωθυπουργός Alexander De Croo (https://www.weforum.org/agenda/authors/alexanderdecroo) , νέος παγκόσμιος ηγέτης (Young Global Leader) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε ότι όχι μόνο αυτός ο χειμώνας αλλά και τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα.

«Οι επόμενοι πέντε με δέκα χειμώνες θα είναι δύσκολοι», δήλωσε ο De Croo στο λιμάνι της εταιρείας ICO Terminals στο Zeebrugge (https://www.brusselstimes.com/276613/de-croo-the-next-five-to-ten-winters-will-be-difficult). «Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, οι χειμώνες που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Αυτό μπορείτε να περιμένετε. Ελπίζω για το καλύτερο, να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο». Το έτος 2030 θα ξημερώσει σε οκτώ «δύσκολους χειμώνες». Σύμπτωση;

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Σαν χώρα μπορούμε να το χειριστούμε». Ο De Croo δέχεται συνεχή κριτική στα social media. Για παράδειγμα, ο ψυχολόγος Steve Van Herreweghe έγραψε: «Απολαύστε τον τελευταίο σκληρό χειμώνα σας ως μια αυτοαποκαλούμενη μίνι σταρ και κουκλίτσα του Schwab. Όχι μόνο δεν πετύχατε τίποτα, αλλά διαξεύσατε και πολλά. Θα στεγνώσουμε ένα δάκρυ χαράς και θα σας αποχαιρετίσουμε κιόλας».

Μετά τον De Croo, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, επίσης νέος παγκόσμιος ηγέτης του WEF και πρώην τραπεζίτης των Rothschild, προειδοποίησε επίσης για έναν δύσκολο χειμώνα και άλλα προβλήματα που έρχονται. «Ίσως αυτό είναι το τέλος μιας εποχής αφθονίας», είπε δυσοίωνα.

«Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής. Βρίσκεται εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα», είπε ο Macron στην πρώτη συνεδρίαση της κυβέρνησής του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. «Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μιας εποχής αφθονίας. Από μια πληθώρα τεχνικών προϊόντων που φαινόταν πάντα διαθέσιμα. Πλούτου σε γη και νερό».

Η ισπανική κυβέρνηση προειδοποίησε επίσης για άσχημους καιρούς. «Δεν ξέρουμε τι είδους χειμώνας έρχεται. Ο χειμώνας θα είναι πολύ σκληρός», δήλωσε η υπουργός Άμυνας Margarita Robles σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό NRE.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις